Udsalg – Cellbes 60% rabat
4.85 (97.01%)
65 votes
Butik RSS

Cellbes rabatkode 2018

Cellbes er din direkte adgang til alt det nyeste og lækreste modetøj. Med en eksklusiv Cellbes rabatkode kan du nu købe endnu mere lækkert mode tøj for endnu færre penge. TIlmeld dig vores nyhedsbrev og Facebook side så får du automatisk besked hvergang der er en ny Cellbes rabatkode på vores side.

http://www.cellbes.dk/

Aktive Cellbes rabatkoder og tilbud

Udsalg – Cellbes 60% rabat

Lige nu er der op til 60% rabat hos Cellbes. Klik vis tilbud og så kommer du direkte ind på Cellbes store udsalg.... mere ››

http://www.cellbes.dk/

Cellbes rabatkoder 2018

Hos Cellbes kan du købe mode & tøj online. Cellbes er et firma med en lang historie bag sig. De kan føres tilbage til postordre katalog tiden og bare et besøg på deres side, bringer mange minder frem hos mange af os modne kvinder. Det er billigt og nemt at foretage dine køb via deres hjemmeside. De har en overskuelig hjemmeside, man stille og roligt kan navigere rundt i. Der er masser af illustrative billeder, som giver en fornemmelse af varen, inden man køber den.  

Sortiment

De har tøj til børn, teenagere og voksne. Man kan finde sko, tøj, accesories og ting til hjemmet. Der er altid masser af gode tilbud på deres hjemmeside og hvis du bruger Cellbes rabatkoder, sparer du yderligere penge.

Brands

Cellbes fører mange af de kendte mærker som bl.a. Cellbes, Nike, Hello Kitty, Demo & Buttermilk.

Priser

Priserne er inklusiv 25 % moms. Man skal bestille varer til en pris over 99 kroner, før varen ekspederes. Alle bestillinger har en ekspeditionsafgift på 50 kroner.

Kvalitetskontrol

Cellbes gennemfører streng kvalitetskontrol af samtlige varegrupper. Det sikrer, at deres tøj holder en god kvalitet og pasform.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Cellbes.

Levering

Køb tøj m.m. billigt & nemt hos Cellbes på nettet og pr. postordre! Normalt har du din pakke indenfor 2 uger, men under højsæson kan de tage lidt længere tid. Du henter din pakke på dit lokale posthus.

Betalingsformer

Du kan betale på tre forskellige måder. Kontant, hvor du betaler ved modtagelsen af varerne. På faktura, hvor du først betaler varerne efter at du har modtaget dem. På konto, hvor du delbetaler.

Cellbes Rabatkode

Hvis du gerne vil opnå lidt rabat, når du handler hos Cellbes, kan du bruge Cellbes rabatkoder. Cellbes rabatkoder findes med både kontante rabatter og procentrabatter. Det er forskelligt hvilke rabatter, der tilbydes, så det er bare med at holde øje med vores side, hvis du vil have fat i de gode rabatter! For at få automatisk besked når der er en ny Cellbes rabatkode skal du bare tilmelde dig vores nyhedsbrev og Facebook side.