SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Ciha Rabatkoder & Tilbud

Med vores Ciha rabatkode eller tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Ciha . En Ciha rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Ciha , og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Ciha rabatkode eller tilbud. Shop nu!

Om Ciha

Ciha

 

Legetøj der udvikler dit barns sprog

CIHA er særlig udvalgt legetøj, der styrker barnets sprog gennem leg. Vi elsker motiverende legetøj med potentiale for, at fremme hørelse og sprog hos børn i alle aldre. At sætte sproget i fokus, med vejledninger og sprog-ideer fra CIHA, hjælpes såvel børn med høreudfordringer som normalthørende børn.

"Man bliver god til fodbold, af at spille meget fodbold. Ligeledes gælder det, at man bliver god til sprog, ved at fokusere på sprog."

Ved alle varer finder du beskrivelser af, hvorledes legetøjet kan bruges på nye kreative måder, som er særligt sprogstimulerende. Vi har en produktkategori, der henvender sig særligt til børn med høreudfordringer, da det er hér vi har en særlig ekspertise (som også gavner normalthørende børn).

CIHA er grundlagt af Rikke og Jens Amdisen der i 2014 og 2015 blev forældre til to døve piger.  Begge piger er opereret med de avancerede høreapparater cochlear implanter og taler i dag lige så godt, som normalthørende børn. Men vejen hertil har ikke være nem. Og det er den viden og erfaring Rikke og Jens nu ønsker at dele ud af – og forhåbentlig gøre hverdagen lettere for andre i samme situation.

Med et godt sprogligt fundament, følger en verden af muligheder.

Vil du vide mere? Så læs hele familiens historie og se produkterne på www.ciha.dk

Ciha rabatkode - spørgsmål & svar

Ciha er en populær online shop hvor du altid har 14 dages returret på dit køb. Der er ingen skjulte gebyrer og dine varer bliver leveret indenfor få dage. Vi vil dog anbefale at du altid læser handelsbetingelserne inden du gennemfører dit køb hos Ciha.

Hvad er en Ciha rabatkode? Og hvordan bruger jeg den?

En Ciha rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen. En Ciha rabatkode består af flere tal og cifre, som du kan kopiere fra vores side. Ofte skal koden aktiveres og det bliver den automatisk når du klikker på linket “Vis rabatkode”.

Hvor ofte får i en gyldig rabatkode til Ciha?

Vi får løbende rabatkoder til Ciha, dog er det butikken der bestemmer hvornår de ønsker at uddele eksklusive rabatkoder. Vores ambition er at forhandle min 1 gyldig Ciha rabatkode om måneden.

Hvorfor virker min Ciha rabatkode ikke?

Hvis din Ciha rabatkode ikke virker skyldes det ofte at den kun gælder til et udvalg af brands eller at du skal købe for et minimum beløb. Læs derfor betingelserne grundigt på selve Ciha rabatkoden. Derudover er kan det være at Ciha rabatkoden er udløbet. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har problemer med din Ciha rabatkode eller ønsker at dele en Ciha rabatkode med os.

Kan man bruge flere rabatkoder til Ciha?

Med mindre det fremgår af betingelserne kan du benytte din Ciha kode så mange gange du vil. Vær dog opmærksom på at der i visse tilfælde er begrænsninger på hvilke produkter og brands der kan kombineres.

Hvordan får man rabatkode Ciha?

Ciha uddeler ofte rabatkoder til loyale eller nye kunder. Du kan i visse tilfælde få en rabatkode når du tilmelder dig nyhedsbrev eller Facebook. Vi får løbende tildelt rabatkoder fra Ciha, tilgengæld ønsker Ciha at vi skaber omtale og interesse for Ciha produkter.

Hvor indtaster man Ciha rabatkode?

En Ciha rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen.

Hvad er forskellen på en Ciha rabatkode, Ciha kuponkode, Ciha kampagne?

En Ciha rabatkode og Ciha kuponkode er forskellige betegnelser for det samme. En kampagne er typisk et udsalg, tilbud eller særligt event som Ciha Black friday udsalg.

Hvad får i ud af at tilbyde en Ciha rabatkode?

Vi får en lille % af din ordreværdi når du benytter Ciha rabatkoden. Det vil sige at der ikke er nogen omkostninger for dig når du benytter vores side - kun besparelser :wink:

Udløbne rabatkoder

10%

Rabatkode

10 % velkomst rabat til CIHA

CIHA forhandler motiverende legetøj, der udvikler dit barns sprog. Tilmeld dig CIHAs nyhedsbrev og modtag en velkomst rabat på 10 %. *rabatten gælder varer af mærket Tip Tap Tudse.
VIS RABATKODE
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.