Billige skirejser – Clickski
4.49 (89.86%)
31 votes
Butik RSS

Clickski.com rabatkode 2018

Er du til sne og fart til fornuftige priser, så er Clickski.com stedet hvor du skal bestille din næste skirejse med familien. Clickski tilbyder rejser til alperne med masser af gode destinationer. Hos dem kan du få diverse pakkeløsninger til én samlet pris samt 0 gebyrer. Så hvis du er klar til at tage af sted på din næste skirejse kan du trygt bestille igennem Clickski.com, og ved brug af en Clickski rabatkode kan du opnå flere rabatter på allerede billige priser! Skynd dig at skrive dig op til vores nyhedsbrev hvis du ikke vil gå glip af flere Clickski tilbud.

http://www.clickski.com

Aktive Clickski.com rabatkoder og tilbud

Billige skirejser – Clickski

Hvis familien går med planer om at tage på skiferie, så burde du benytte dig af muligheden for at få et godt tilbud fra clickski.com. Besøg siden og tryk på "få et godt tilbud". Udfyld felterne, og du... mere ››

Kategori:

Tags

http://www.clickski.com

Clickski.com rabatkoder 2018

Clickski.com er Danmarks billigste skirejser online for hele familien. De står for det meste til én overkommelig pris, det eneste du skal gøre er at stå for transport. Clickski er desuden medlem af rejsegarantifonden og har siden 2005 sendt mange skiglade familier afsted på skiferie til Alperne. Kører du i egen bil er det oplagt med deres kør-selv pakke som giver mulighed for at besøge flere skiområder i samme rejse. Med en af vores Clickski rabatkode kan du spare flere procenter på din næste ferie til Alperne sammen med dem du holder af. Hvis du ikke vil gå glip af flere Clickski tilbud så husk at følge med på denne side og skriv dig op til vores nyhedsmail for endnu flere Clickski rabatkoder.

Butikken

Clickski.com er en hjemmeside hvor du kan finde billige skirejser med hele pakken udover transport. Til gengæld tilbyder de, de bedste destinationer i Alperne til absolut lavpris. Ved tilmelding af deres nyhedsbrev vil du løbende få kampagne eller Last minute tilbud til fordelagtige priser. ClickSki tilbyder også kør-selv skirejser hvor du kan udforske flere skiområder på samme ferie. Det er desuden også billigt at tage børnene med da ClickSki har børnepriser specielt velegnet til børn mellem 2-11 år.

Destinationer

Clickski.com tilbyder billige skirejser til Østrig, Tyskland og Italien med mange gode destinationer samt et program til lavpris. Du finder det ikke billigere end hos ClickSki og på deres side kan du få en samlet pakke hvor de sørger for ophold, pension, liftkort, skileje og andre aktiviteter. Det eneste du selv skal sørge for er transport eller benyt dig af deres kør-selv-ferie hvor du kan udforske flere skiområder på samme ferie. Husk at du med et af vores mange Clickski tilbud kan opnå flere besparelser næste gang du handler hos dem.

Depositum og afbestilling

Ved køb af en rejse skal du indbetale et depositum på 750 kr. pr. person samt deltagende børn hvis aktuelt. Med depositum skal du også betale til afbestillingsforsikring hvis aktuelt. Er du forhindret i tage på din bestilte skiferie gælder forskellige regler for tilbagebetaling efter hvilket tidspunkt du afbestiller:

– Ved afbestilling mere end 28 dage før afrejse får du det fulde beløb tilbagebetalt dog uden depositum.

– Ved afbestilling 14-28 dage før afrejse mistes depositum, afbestillingsforsikring samt halvdelen af rejsens beløb.

– Afbestiller du mindre end 14 dage før afrejse mistes hele rejsens pris samt afbestillingsforsikring.

Som noget ekstra kan du inden den 1. oktober 2015 afbestille med det fulde beløb inkl. depositum refunderet.

Betalingsformer

På Clickski tager de imod Mastercard og bankoverførsel. Ved betaling med kreditkort pålægges et gebyr på 1,5%.

Clickski rabatkode

Med en Clickski rabatkode kan du nu spare endnu mere på i forvejen billige priser. For flere Clickski tilbud så husk at holde øje denne side på Se og Hør Saver for endnu flere besparelser. Med en Clickski rabatkode får du endnu mere værdi for pengene, så du kan slappe af og nyde ferien. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev kan også få Clickski tilbud direkte i din mailbox. Rigtig god ferie!