Butik RSS

Clubismoke.dk rabatkode 2018

Ismoke.dk har alt hvad du behøver for at kunne gennemføre et rygestop. Med en rabatkode kan du oven i købet spare penge på det.

http://www.clubismoke.dk

Aktive Clubismoke.dk rabatkoder og tilbud

5% ClubiSmoke Rabat

Hos iSmoke finder du alt fra e-cigaretter til filtre, væsker, batterier og meget mere. Ved at melde dig ind i kundeklubben kan du opnå masser af gode fordele - heriblandt kan du spare 5% på dit første... mere ››

Kategori:

Tags

 

Ismoke.dk rabatkoder 2018

Butikken

Med mere end 4 års professionel erfaring med salg og service af elektroniske rygestop produkter, er iSmoke en af de førende på markedet i Danmark. Virksomheden er meget kræsen og samarbejder kun med de bedste og med kvalitetsbevidste producenter, som de har arbejdet med i flere år. Samarbejdet bygger på vigtige faktorer som kvalitet, produktudvikling og konkurrencedygtige priser. Kundeservice er samtidig i højsædet, hvor op mod 75% af iSmokes medarbejdere selv benytter eller har benyttet elektroniske cigaretter til deres rygestop. De yderst kvalificerede medarbejdere kender altså alt til deres produkter, og giver dig professionel kundeservice med et smil.

Sortiment

Udvalget hos iSmoke er stort. Du kan få de bedste e-cigaretter, forskellige filtre og væsker med al verdens smagsudgaver og meget andet tilbehør.

Hvorfor skal du vælge iSmoke?

Det skal du, fordi det er nøje udvalgte produkter af sublim kvalitet. Virksomheden der sælger dem er professionel og har service i højsædet, hvorfor de også tilbyder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Hos iSmoke er der ingen skjulte eller forvirrende finurligheder så som bindinger eller andet og deres produkter har en ekstrem lav fejl margin på kun 2%. Så står du og mangler hjælp til dit rygestop eller rygenedsættelse, så er www.clubismoke.com det helt rette sted at kigge.

Levering

Alle deres varer kan bestilles online via deres webshop og kan ske i alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Ordrerne bliver ekspederet i tidsrummet 09-17 alle ugens hverdage. Forsendelsen tager almindeligvis mellem 1-5 hverdage, hvis ikke anden leveringstid er anført ved bestillingen. Leveringen koster standard takster hos Post Danmark, hvilket er 34,00 kr. for normal levering eller 49,95 kr. for pakke post med tracking.

Retur og fortrydelsesret

Hos iSmoke tilbyder de yderligere 16 dages fuld returret ift. købelovens obligatoriske 14 dage. Det gør altså, at du har 30 dages fuld returret, skulle du fortryde købet eller andet. De 30 dage træder i kraft, så snart du modtager ordren.

Betalingsformer

Hos iSmoke tilbyder de, at du kan betale med VISA, MasterCard, Discover, Switch/Maestro og Solo eller via PayPal.

iSmoke rabatkode

Hos Se Og Hør Saver stræber vi efter løbende at tilbyde dig spændende kampagnetilbud og rabatkoder fra iSmoke. For at holde dig opdateret på de seneste nye tilbud og rabatkoder, kan du like vores Facebook side eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. På den måde er du en af de første der modtager besked, så snart vi har nogle nyheder til jer fra iSmoke.