SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

CoolPriser Rabatkoder & Tilbud 2021

CoolPriser er en unik onlinebutik alt inden for gadgets, tilbehør og fritidsudstyr. Hos CoolPriser fås accessoires til enhver lejlighed og til priser der passer enhver. Med en CoolPriser rabatkode som hurtigt og nemt kan hente fra SE OG HØR SAVER bliver prisen kun endnu bedre. Er du i tvivl om hvornår den næste CoolPriser rabatkode bliver tilgængelig kan du altid tilmelde dig vores nyhedsbrev samt følge os på på facebook. Så vil du altid blive underret hver gang du får adgang til en ny CoolPriser rabatkode.

40%

Spar op til

Spar op til 40% på CoolPriser tilbud

CoolPriser har altid nogle rigtig gode tilbud og lige nu kan du spare helt op til 40% på deres tilbudsvarer!
FÅ RABAT

Fri Fragt

Fri Fragt hos CoolPriser

Står du og mangler nye gadgets, mobiltilbehør m.m. så tag et kig hos CoolPriser. Lige nu giver de fri fragt på alle bestillinger!
FÅ RABAT

Om CoolPriser

CoolPriser

 

Butikken

CoolPriser er spækket med gadgets og meget andet tilbehør til ethvert formål. CoolPriser breder sig fra mobiltilbehør som fås til de fleste kendte mærker, over boligindretning, til sjove gadgets som helt sikkert nok skal gøre dig til festens midtpunkt når du viser dem frem. Priserne er særdeles overkommelige og endnu billigere bliver det med en CoolPriser rabatkode fra SE OG HØR SAVER.

Trods det enorme udbud af varer, er hjemmesiden overraskende overskuelig, og særdeles nem at gå til. Alt er opstillet i kategorier og underkategorier så du aldrig behøver at lede længe for at finde dit yndlingstilbehør. Hjemmesiden er perfekt til at blive inspireret af, så selvom du ikke helt ved hvad du ønsker dig, finder du helt sikker noget du kan bruge hos CoolPriser.

CoolPriser er e-mærket, hvilket betyder at de lever op til gældende lovgivning og ikke mindst lever op til branchens krav om etisk og korrekt adfærd på nettet. CoolPriser opnår særdeles gode kundeanmeldelser og har sågar en Trustpilot score på intet mindre end 8,3 ud af 10. Udover de jævnlige CoolPriser tilbud, fører CoolPriser også særdeles stærke dag-til-dag tilbud, og du kan gennem dagens CoolPriser tilbud hurtigt spare mere end 70% af normalprisen. Vil du have direkte besked næste gang du får adgang til et godt CoolPriser tilbud kan du med fordel tilmelde dig deres interne nyhedsbrev. Så er du altid opdateret over de bedste CoolPriser tilbud samt de nye produkter som løbende tilføjes. CoolPriser har deres eget loyalitetsprogram ved navn Club Cool. Det er naturligvis gratis at være medlem af Club Cool, og som medlem får du yderligere fordele. Du får for eksempel 10% rabat på alle køb, adgang til Konkurrencer med mageløse præmier samt adgang til eksklusive CoolPriser tilbud.

Sortiment

CoolPriser har et stort og varieret sortiment. Til din smartphone kan du eksempelvis købe covers, opladere, billadere, bilholdere, bluetooth tastaturer, meget meget mere. De fleste populære modeller såsom iPhones, Samsung Galaxy og HTC One har alle adgang til hver deres sortiment af populære gadgets.

Leder du efter det helt rigtige til boligen kan du for eksempel købe mange forskellige former for belysning såsom lavalamper, Plasmaballs og LED-lys.

Batterier, kontorartikler og spionudstyr er også at finde på produkthylderne, og det samme gør sig gældende for E-cigaretter, chokudstyr, drukspil til festen samt hukommelseskort.

Returnering

CoolPriser tilbyder 2 ugers returret. Varen skal returneres i samme stand som modtaget. Når returvaren er modtaget og godkendt refunderes pengene OG forsendelsesomkostningerne.

Derudover har CoolPriser en 1 måneds prisgaranti.

Betaling

CoolPriser accepterer de fleste kendte betalingskort såsom Visa, MasterCard og Maestro. Det er også muligt at udskyde betalingen med 14 dage gennem Klarna faktura, eller ved afbetaling gennem Viabill.

Fragt og levering

CoolPriser har en fast fragtpris på 25 kroner, dog er fragt kvit og frit ved ordrer på over 400 kroner. Leveringstiden er 1-3 hverdage.

Coolpriser rabatkode

Kunne du tænke dig en hyggelig lavalampe til børneværelset, eller har du brug for et nyt vækkeur til at få dig op om morgenen? CoolPriser har alt hvad du kunne tænke dig, og du kan opnå store prisbesparelser hvis du bruger en CoolPriser rabatkode. Kunne du tænke dig at få direkte besked næste gang vi fører en eksklusiv CoolPriser rabatkode, skal du blot tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev og følge os på facebook.

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.