Rating fallback
4.22 (84.38%)
281 votes
Butik RSS

Coolshop rabatkode 2018

Coolshop har i mange år leveret underholdning, leg, livstil og oplevelser til danskerne. Hos Coolshop finder du altid hvad du lige står og mangler når det kommer til spil, legetøj, modetøj, accessories, udstyr til hus og have og meget, meget mere. Med en eksklusiv Coolshop rabatkode her fra siden kan du købe endnu flere cool produkter fra Coolshop til end endnu bedre pris. Hos SE OG HØR SAVER har vi løbende nye Coolshop rabatkoder så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller facebook side, så går du aldrig glip af de gode tilbud.

https://www.coolshop.dk/

Aktive Coolshop rabatkoder og tilbud

Ny Coolshop rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Coolshop rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Coolshop´s tilbudsside her:

Direkte link til Coolshop's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
https://www.coolshop.dk/

Coolshop

Coolshop var oprindeligt en webshop med et kæmpe udvalg af spil og pc tilbehør. Det er de stadig, men samtidig er de i dag så meget mere end det. Hos Coolshop finder du lidt af hvert. Ud over deres stadig rekordstore udvalg af spil til pc og andre spilleconsoller, kan du købe alt fra elektronik til legetøj, interiør, spiritus, værktøj, babyartikler, køkkenudstyr, tøj og plejeprodukter. Kort sagt; alt du har brug for.

Coolshop sortiment
Coolshop har et enormt bredt sortiment. De opdeler deres varer i følgende kategorier:
– Spil og konsoller
– Elektronik
– Skønhed
– Legetøj
– Bolig og køkken
– Film og TV-serier
– Musik
– Vin og spiritus
– Sport og fitness
– Musikinstrumenter og DJ
– Baby og børn
– Tøj
-Værktøj og hjemmet
– Have og udendørs
– Computer

Sammenlagt har de mange tusinde produkter. Og priserne er meget konkurrencedygtige. Det er de, fordi Coolshop køber stort ind, og derfor får en billigere pris hos leverandørerne. Af samme årsag kan de også levere hurtigt; alle varer er som udgangspunkt på lager. Coolshop fører mange forskellige mærker inden for hver af kategorierne. Du kan for eksempel finde højtalere til bilen fra Pioneer, lamper fra Philips, sofaborde fra HAY og LEGO i alle afskygninger. Derudover har Coolshop markedets største udvalg af spil og tilbehør til pc, playstation, x-boks og wii. 

Bestilling og levering

Hos Coolshop lægger du de ønskede varer i kurven og går til kassen. Her indtaster du forsendelsesoplysningerne. Som udgangspunkt sendes pakkerne gratis uden omdeling til nærmeste DAO udleveringssted. Ønsker du levering til din adresse, kan du tilvælge det ved kassen, men så står du selv for betaling af fragt. Alternativt kan du vælge at få sendt pakken til din arbejdsplads, da levering til erhvervsadresser også er uden omkostninger hos Coolshop. Ved kassen har du også mulighed for at indtaste din Coolshop rabatkode.
Hvis du bestiller inden kl. 17.00 på hverdage (kl. 16.00 om fredagen), afsendes ordren samme dag, og du kan hente pakken hos udleveringssted eller modtage den på din arbejdsplads inden for et par dage.

Hos Coolshop kan du betale med alle gængse betalingskort.

Coolshop Premium
Bliver du medlem af Coolshop Premium, optjener du point på dine køb, som du kan bruge i form af rabat næste gang, du handler hos Coolshop. Med et Coolshop Premium medlemskab får du også adgang til en masse medlemstilbud.

Retur og fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen fra Coolshop. Varen skal som de fleste andre steder tilbageleveres i original emballage, og du står selv for at betale returfragten. Du skal vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse og også gerne en returformular for at sikre en endnu hurtigere behandling. Så snart varen er modtaget og tjekket for skader, tilbagebetales beløbet til din konto.

Coolshop tilbud

Ud over, at Coolshop generelt har nogle rigtig konkurrencedygtige priser, har de en udsalgskategori, så du kan altid finde mange gode tilbud på hjemmesiden. Vil du spare endnu flere penge, kan du bruge én af de ovenstående Coolshop rabatkoder her på siden ved at klikke på linket. Du finder derefter dine varer og indtaster den valgte Coolshop rabatkode ved kassen. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet fra SE OG HØR SAVER, så du ikke går glip af fremtidige Coolshop tilbud. Du kan også altid vende tilbage til siden her og se de nyeste Coolshop rabatkoder.