op til 60% COOP rabat -Direkte adgang til kæmpe restmarked
4.2 (84%)
21 votes
Butik RSS

Coop rabatkode 2018

Coop har alt hvad du går og drømmer om til boligen og haven. Med en Coop rabatkode eller tilbud kan du nu få en endnu bedre pris, gratis fragt og meget mere, når du handler hos Coop. Med en Coop rabatkode fra SE OG HØR SAVER kan du nu få en endnu bedre pris, gratis fragt og meget mere, når du handler hos Coop.

https://coop.dk/

Aktive Coop rabatkoder og tilbud

op til 60% COOP rabat -Direkte adgang til kæmpe restmarked

Her får du direkte adgang til Coop´s kæmpe restmarked hvor du kan spare op til 60% på alle varer.... mere ››

Kategori:

Tags

31. december 2018

https://coop.dk/

COOP rabatkode 2018

Coop.dk gør det nemt og sjovt at shoppe. På webshoppen kan varerne bestilles hjemme fra sofaen og leveres lige til døren.

Coop.dk Shopping har et enormt sortiment af varer. Her findes alt – til boligen, til legeværelset, til have- og cykellivet, til livet med baby, og skønhedsprodukter til selvforkælelsen.

Coop.dk Shopping giver kunderne kvalitet, sikkerhed og godt design. De dygtige fagfolk har håndplukket de bedste produkter, så kunderne kan få tusindvis af kendte mærkevarer – til gode, lave netpriser.

Sortiment

Coop´s online shop har et kæmpe udvalg af produkter lige fra gadgets, køkkenmaskiner, tøj, elektronik til madvarer og havemøbler. Se det store udvalg på webshoppen eller se Coops´tilbudsaviser her.

Levering

Hvis du vælger levering til butik, kan du afhente dine varer i en af Coops medlemsbutikker (Kvickly, SuperBrugsen eller Dagli'-/LokalBrugsen). Denne leveringstype gælder mindre varer, fx køkkenmaskiner, autostole og legetøj.

Du modtager en mail, når varen afsendes fra lageret, samt når den er klar til afhentning i butikken.

Du vælger leveringsmetode, efter du har lagt varen i kurven.

Bestilling

Du bestiller varer på Coop.dk Shopping ved at lægge dem i indkøbskurven. Det er også her du indtaster din Coop rabatkode. Vælger du, om du ønsker at få varen leveret på din adresse eller til en af Coops butikker; Kvickly, SuperBrugsen eller Dagli-/LokalBrugsen. (Bemærk, at dette er ikke muligt på alle varer).

Hvis du er medlem af Coop og endnu ikke er logget ind, kan du gøre det i næste step. Er du det, skal du indtaste dit medlemsnummer samt den adgangskode, du er tilmeldt Coop med. Er du ikke medlem, udfylder du felterne med navn, adresse og øvrige kontaktoplysninger. Det er også her, du har mulighed for at angive en alternativ leveringsadresse. Herefter skal du bekræfte din bestilling.

Endeligt skal du gå til betaling. Er du tilmeldt Coop, og har optjent bonus, kan du nu vælge om du vil anvende denne, til hel eller delvis betaling. Ønsker du blot at betale normalt for ordren, skal du nu vælge hvilket betalingskort, du vil anvende, og på næste side indtaste dine kortoplysninger.

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi dig en e-mail med en kvittering for, at vi har modtaget bestillingen.

Husk at du har 14 dages fortrydelsesret fra varen er modtaget, og at du selv skal stå for at returnere varen til os, og selv skal afholde udgifterne til dette.

Kvalitetssikring hos Coop

På mange af Coops varer står der, at de er ”kvalitetssikret af Coop”. Det betyder, at vi har stillet særlige vare- og kvalitetskrav til produkterne og garanterer, at de opfyldes.

Kun godkendte produkter kan sælges som Coops egne varer. Godkendelsen omfatter en bedømmelse af produktet og godkendelse af indhold, sammensætningen af produktet samt test af produktet – bl.a. smagstest.

Leverandører, der producerer varer for Coop, skal også godkendes. Godkendelser omfatter en vurdering af om leverandørens kvalitetsstyringssystem sikrer, at krav ifølge lovgivningen samt Coops særlige vare- og kvalitetskrav til fødevaresikkerhed, kvalitet, miljø og etik er opfyldt

COOP rabatkode

Her på siden kan du finde COOP rabatkoder med forskellige rabatter skræddersyet til dig. Eksempelvis kan du hos os finde en eksklusiv COOP rabatkode der giver 12 % rabat og fri fragt. Skynd dig at få glæde af de gode tilbud inden COOP rabatkoden udløber. Hvis du ikke vil gå glip af attraktive COOP rabatkoder fremover skal du bare tilmelde dig vores nyhedsbrev og facebook side. Så får du nemlig besked ligeså snart, der er en ny COOP rabatkode oppe på siden.