crazy-priser: spar op til 20%
4.5 (90%)
27 votes
Butik RSS

Crazypriser.dk rabatkode 2018

Hos Crazy-Priser.dk kan du købe mobiltilbehør til alle de kendte mærker som Nokia, Apple, Samsung, HTC og Sony til meget konkurrencedygtige priser. Crazy Priser har en webshop som er meget overskuelig med et funktionelt design, der gør det let for dig at finde det du søger. SE OG HØR SAVER tilbyder lækre Crazy Priser rabatkoder og Crazy Priser tilbud, som kan give dig store besparelser på dine køb.

http://www.crazy-priser.dk

Aktive Crazypriser.dk rabatkoder og tilbud

crazy-priser: spar op til 20%

Spar lige nu op til 20% på crazy-prisers daglige aktive deals indenfor mobiltilbehør... mere ››

2015-03-23_13-01-28

Crazy-Priser.dk rabatkode 2018

Butikken

Crazy-Priser.dk er en online butik, som forhandler alt inden for mobil tilbehør. Butikken skiller sig ud ved at tilbyde en hjemmeside, som er langt mere struktureret og overskuelig end andre hjemmesider, som forhandler samme produkter. Det gør det enkelt og simpelt for dig som kunde at navigere rundt på vores hjemmeside. Shopping af mobiltilbehør må gerne være en fornøjelse, og det har de forsøgt at leve op til gennem et velovervejede design.

Sortiment

Crazy Priser råder over et stort og attraktivt sortiment, som byder på produkter i alskens retninger inden for mobil tilbehør. Det gælder alt lige fra de smarteste mobil covers til den nyeste høretelefoner. Du vil kunne finde alt til din mobil på Crazy-Priser, da deres sortiment råder over produkter til både HTC, Apple, Nokia, Sony og Samsung. De har desuden en fane, der hedder Nyeste Deals, hvor du altid kan holde dig opdateret på det seneste på shoppen. Klik dig rundt mellem deres store sortiment af earplugs, mikro USB, cykelholdere, panserglas, bookcases osv. Med SE OG HØR SAVERS unikke Crazy-Priser rabatkoder er der altid penge at spare på dine køb.

Levering

Hos Crazy-Priser får du naturligvis gratis levering på dine bestillinger. Dine vare sendes som brev via Post Danmark, hvor Track & Trace er en mulighed for kun 35 kr. Dermed kan du via et trackingnummer holde øje med din pakke under hele forsendelsesprocessen. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Ønsker du en garanteret hurtig levering bedes du bestille dine varer på en hverdag.

Retur og fortrydelsesret

Hos Crazy-Priser har du som kunde 14 dages fortrydelsesret. Du bedes være opmærksom på, at fortrydelsesfristen udløber 2 uger efter den dag du har modtaget din vare. Derudover skal du inden 2 uger fra modtagelsen meddele Crazy-Priser hvis du ønsker at fortryde dit køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket fuldstændig forsvarligt ind.

Betalingsformer

Du kan betale dine varer med online betalingskort. Crazy-Priser modtager Mastercard, Visa, Dankort, Visa Electron, American Express og Diners Club. Oven i prisen for dine varer tillægges der fragt, hvilket vil blive oplyst i “kurven”. Som en del af servicen tillægger Crazy Priser ikke ekspeditionsgebyr.

Godkendt af E-handels fonden

Når du handler hos Crazy-Priser, er du garanteret en sikker handel, da de er godkendt af E-handels fonden. Du kan derfor altid være sikker på at få de varer, du har bestilt. Du kan derfor også vide dig sikker på, at Crazy Priser tilbud er reelle!

Crazy-Priser rabatkode

Crazy-Priser rabatkoder er til dig, som gerne vil spare lidt ekstra på dine indløb via SE OG HØR SAVER. Du får dermed fordelagtige priser, som du ikke kan opstøve andre steder. Det er en del af vores service, da vi gerne vil sikre vores kunder den bedste oplevelse, når det gælder E-handel. Hvis ikke du vil gå glip af vores fordelagtige og attraktive rabatkoder, bør du tilmelde dig SE OG HØR SAVERS nyhedsbrev. Her vil du få de nyeste Crazy-Priser tilbud og rabatkoder, så du kan spare penge på dit næste køb. Det kalder vi god service.