SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

CykelExperten Rabatkoder & Tilbud 2021

Med vores CykelExperten rabatkode eller tilbud kan du spare mange penge når du handler hos CykelExperten . En CykelExperten rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos CykelExperten , og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en CykelExperten rabatkode eller tilbud. Shop nu!

1500 kr.

Rabat

1500 kr. rabat på elcykler

CykelExperten vil gerne hjælpe med at få flere til at tage cyklen i stedet for bilen. Derfor giver de lige nu 1500 kr. i tilskud på udvalgte elcykler!
FÅ RABAT

70%

Spar op til

Op til 70% rabat hos Cykelexperten

Cykelexperten holder et kæmpe udsalg hvor du kan spare helt op til 70% på deres tilbud! Så trænger din cykel også til at blive opdateret med det nyeste gear, så slå til nu!
FÅ RABAT

Om CykelExperten

CykelExperten

 

Butikken

Cykelexperten.dk har siden 2004 specialiseret sig i, at sælge cykeldele, udstyr og cykler i god kvalitet til gode priser og med intet mindre end 6 års garanti. De mange års erfaring, er med til at sørge for, at deres produkter bliver udvalgt med omhu efter professionelle kriterier. Butikken ligger på Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse med over 1.500 m2 udstilling af cykler, men du kan også handle online via deres hjemmeside. Cykelexperten.dk er kendt for at købe store restpartier af anerkendte cykelmærker hjem til deres kæmpe butik, og har også altid omkring 2000-3000 cykler på lager, hvilket gør, at de kan sælge dem til en yderst konkurrencedygtig og eftertragtet pris. Bestiller du din cykel online, så vil den blive klargjort af en faglært cykelmekaniker og blive leveret 100% samlet til din bopæl. Det overordnede mål for Cykelexperten.dk er, at fremstå som en kvalitetsbevidst og troværdig cykelforretning som prioriterer god kvalitet, høj service og gode priser meget højt.

Hvorfor vælge Cykelexperten.dk?

Der er mange grunde til at vælge Cykelexperten.dk. Nogle af dem er bl.a. deres professionelle vejledning, deres 6 års garanti, deres enkelte gratis serviceeftersyn inden 2. måned, muligheden for at aflevere din cykel til reparation alle dage, 24 timer i døgnet. Udover disse grunde, så kan det også nævnes, at du hos Cykelexperten.dk kan købe din cykel med et rentefrit lån og at de altid har de bedste tilbud på nye cykler – endda intet mindre end omkring 2500-3000 cykeltilbud!

Sortiment

Hos Cykelexperten.dk er sortimentet ekstremt bredt. Du kan finde hverdagscykler, børnecykler, mountainbikes, racercykler og meget, meget andet. Alle anerkendte cykelmærker, er at finde, så om du leder efter noget fra Kildemoes, MBK eller noget helt tredje, så er Cykelexperten.dk det rette sted at søge.

Levering

Så snart du bestiller din ordre vil den blive sendt inden 2-10 hverdage, alt afhængigt af om varen er tilgængelig hos deres grossister. Hvis leveringstiden er anderledes vil de kontakte kunden inden for 3 hverdage og informere herom. Du kan også afhente din ordre gratis i butikken.

Retur og fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret på de varer du køber hos Cykelexperten.dk og to års reklamationsret ifølge købelovens regler. Disse 14 dage ligeså vel som to år, træder i kraft så snart du har modtaget varen. Denne fortrydelsesret er betinget af, at du returnerer den købte vare i væsentlig samme tilstand og mængde, som du modtog den i.

Betalingsformer

Udover at tilbyde dig betaling med Dankort, så har du også mulighed for at finansiere dit køb over SPARXPRES, hvor du får en rente- og gebyrfri finansiering over 12 måneder, uden nogen form for gebyrer udbetaling eller renter. Med denne løsning betaler du først dit første afdrag en måned efter købet.

Cykelexperten.dk rabatkode

Hos Se og Hør Saver gør vi alt hvad vi kan, for at tilbyde jer gode rabatter og tilbud fra Cykelexperten.dk. Hvis du er interesseret i at modtage besked, så snart vi har nye tilbud og rabatkoder til jer, så er det muligt at tilmelde sig vores nyhedsbrev eller like os på Facebook. På den måde, står du forrest i rækken om at modtage besked, så snart vi har et nyt og spændende tilbud fra Cykelexperten.dk.

Udløbne rabatkoder

10%

Spar

10% CykelExperten Rabatkode

Står du og mangler nye lygter til din cykel, nu hvor de mørke tider nærmer sig? Så kan du lige nu få 10% rabat på lygter hos CykelExperten med vores rabatkode!
VIS RABATKODE

47%

Spar op til

Op til 47% Cykelexperten Rabat

Cykelexperten.dk har fået hedeslag, og giver lige nu helt op til 47% rabat på Kildemoes børne-, dame- og herrecykler. Skynd dig at slå til nu!
FÅ RABAT

15%

Rabatkode

15% Cykelexperten Rabatkode

Cykelexperten har lige nu et fantastisk tilbud, hvor du får 15% rabat på GripGrab, SuperB & ABUS, med denne rabatkode! Skynd dig og gør cyklen forårsklar allerede nu !
VIS RABATKODE

15%

Rabatkode

15% CykelExperten rabat på cykellåse

CykelExperten giver 15% på cykellåse i hele MARTS. Tilbuddet gælder både til El-cykler og almindelige, men husk CykelExperten altid anbefaler en ekstra lås på elcykler,  da det er høj værdi der står på gaden, og en elcykel i 99% af alle tilfælde er[...]
VIS RABATKODE

5%

Rabatkode

5% CykelExperten Rabatkode

Hos CykelExperten kan du lige nu få 5% rabat på hele dit køb uanset hvad du køber (gælder ikke allerede nedsatte varer) -Så skal du investere i nyt udstyr så gør en god handel med denne rabatkode. Find koden:
VIS RABATKODE

Kæmpe

BLACK FRIDAY

CykelExperten BLACK FRIDAY

CykelExperten holder kæmpe BLACK FRIDAY udsalg hvor du kan gøre et kæmpe kup! ✓ Over 1000 cykler og tilbehør specifikt nedsat til Black Friday. ✓ Cykler nedsat med op til 70% ✓ Tilbehør nedsat med op til 90% ✓ 20% rabat på Oakley briller[...]
FÅ RABAT

20%

Rabatkode

20% Cykeleksperten Rabat på GribGrab

Cykelexperten.dk fører komplet opdateret GripGrab sortiment, og har alle nye modeller, handsker, sko-overtræk m.v. i shoppen. Og du kan hele november spare 20% på Grib Grab hos Cykeleksperten! - Der er derved ingen grund til at undvære cykel henover vinteren![...]
FÅ RABAT

10%

Rabatkode

10% Cykelexperten Rabatkode

Du kan nu spare hele 10% på alt cykel lygter hos CykelExperten med denne Rabatkode! Invester i gode lygter og vær sikker i den mørke-tid samt undgå bøder for manglende lys, med godkendte lygter.  Find koden herunder:
VIS RABATKODE
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.