10% CykelExperten Rabatkode
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

CykelExperten rabatkode 2018

Cykelexperten sælger kvalitetscykler til de absolut laveste priser, og til med med 6 års garanti på nye cykler.

http://www.cykelexperten.dk

Aktive CykelExperten rabatkoder og tilbud

10% CykelExperten Rabatkode

Står du og mangler nye lygter til din cykel, nu hvor de mørke tider nærmer sig? Så kan du lige nu få 10% rabat på lygter hos CykelExperten med vores rabatkode!  ... mere ››

Kategori:

Tags

29. november 2018

Tilbud: cykelexperten.dk

Få store rabatter på cykelexperten's brede sortiment af kendte cykel mærker og tilbehør... mere ››

http://www.cykelexperten.dk

Cykelexperten rabatkoder 2018

Butikken

Cykelexperten.dk har siden 2004 specialiseret sig i, at sælge cykeldele, udstyr og cykler i god kvalitet til gode priser og med intet mindre end 6 års garanti. De mange års erfaring, er med til at sørge for, at deres produkter bliver udvalgt med omhu efter professionelle kriterier. Butikken ligger på Jyllingevej 80, 2720 Vanløse med over 600 m2 udstilling af cykler, men du kan også handle online via deres hjemmeside. Cykelexperten.dk er kendt for at købe store restpartier af anerkendte cykelmærker hjem til deres kæmpe butik, og har også altid omkring 2000-3000 cykler på lager, hvilket gør, at de kan sælge dem til en yderst konkurrencedygtig og eftertragtet pris. Bestiller du din cykel online, så vil den blive klargjort af en faglært cykelmekaniker og blive leveret 100% samlet til din bopæl. Det overordnede mål for Cykelexperten.dk er, at fremstå som en kvalitetsbevidst og troværdig cykelforretning som prioriterer god kvalitet, høj service og gode priser meget højt.

Hvorfor vælge Cykelexperten.dk?

Der er mange grunde til at vælge Cykelexperten.dk. Nogle af dem er bl.a. deres professionelle vejledning, deres 6 års garanti, deres enkelte gratis serviceeftersyn inden 2. måned, muligheden for at aflevere din cykel til reparation alle dage, 24 timer i døgnet. Udover disse grunde, så kan det også nævnes, at du hos Cykelexperten.dk kan købe din cykel med et rentefrit lån og at de altid har de bedste tilbud på nye cykler – endda intet mindre end omkring 2500-3000 cykeltilbud!

Sortiment

Hos Cykelexperten.dk er sortimentet ekstremt bredt. Du kan finde hverdagscykler, børnecykler, mountainbikes, racercykler og meget, meget andet. Alle anerkendte cykelmærker, er at finde, så om du leder efter noget fra Kildemoes, MBK eller noget helt tredje, så er Cykelexperten.dk det rette sted at søge.

Levering

Så snart du bestiller din ordre vil den blive sendt inden 2-10 hverdage, alt afhængigt af om varen er tilgængelig hos deres grossister. Hvis leveringstiden er anderledes vil de kontakte kunden inden for 3 hverdage og informere herom. Du kan også afhente din ordre gratis i butikken.

Retur og fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret på de varer du køber hos Cykelexperten.dk og  to års reklamationsret ifølge købelovens regler. Disse 14 dage ligeså vel som to år, træder i kraft så snart du har modtaget varen. Denne fortrydelsesret er betinget af, at du returnerer den købte vare i væsentlig samme tilstand og mængde, som du modtog den i.

Betalingsformer

Udover at tilbyde dig betaling med Dankort, så har du også mulighed for at finansiere dit køb over SPARXPRES, hvor du får en rente- og gebyrfri finansiering over 12 måneder, uden nogen form for gebyrer udbetaling eller renter. Med denne løsning betaler du først dit første afdrag en måned efter købet.

Cykelexperten.dk rabatkode

Hos Se og Hør Saver gør vi alt hvad vi kan, for at tilbyde jer gode rabatter og tilbud fra Cykelexperten.dk. Hvis du er interesseret i at modtage besked, så snart vi har nye tilbud og rabatkoder til jer, så er det muligt at tilmelde sig vores nyhedsbrev eller like os på Facebook. På den måde, står du forrest i rækken om at modtage besked, så snart vi har et nyt og spændende tilbud fra Cykelexperten.dk.