SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Dækonline Rabatkoder & Tilbud 2021

Med vores Dæk Online rabatkode eller tilbud kan du nu få en endnu bedre pris, gratis fragt og meget mere, når du handler hos Dæk Online. Dæk Online er Europas største onlineforhandler af dæk. Dæk Online's sortiment er bredt og på deres side kan du finde dæk til personbiler, lastbiler, motorcykeldæk og meget mere. Hvis du ikke vil gå glip af den sidste nye Dæk Online rabatkode, så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller like vores Facebook side.

50%

Spar op til

Spar op til 50% hos Dækonline

Dækonline er kæmpe forhandler af dæk til alle typer af biler. Lige nu kan du få helt op til 50% rabat på BOSCH viserblade!
FÅ RABAT

220 kr.

Kun

Få snekæder fra kun 220 kr. hos Dækonline

Gå vintertiden i møde med helt nye snekæder. Hos Dækonline kan du lige nu få snekæder fra kun 220 kr.
FÅ RABAT

Fri Returret

Køb dæk med 30 dages fri returret!

Hos Dækonline går de rigtig meget op i god service, derfor kan du 30 dages fri returret ved køb af dæk!
FÅ RABAT

Om Dækonline

Dækonline

 

Butikken

En bil der er velkørende, er en bil, der har de rette dæk monteret. Vejret spiller ind og det er derfor vigtigt, uanset vejrforhold, at du kan have en sikker køreoplevelse. Denne sikkerhed er Dækonline.dk der til, at hjælpe dig med.

Sortiment

Med kvalitetsdæk til hele året og alle slags vejr-udfordringer, er Dækonline stedet hvor du finder lige det du søger til en god pris. Sortimentet er bredt og godt lige meget årstid. Hvor sommerdæk er bygget til at modstå højere temperaturer ved hjælp af en perfekt gummiblanding der giver dig det helt rette greb, så er vinterdækket udviklet til lavere temperaturer i terræn med eksempelvis sne og is, hvor grebet er forbedret og lavet til, at håndtere de mere delikate krav som vinteren byder på. Du finder også helårsdæk, som har egenskaber fra både vinter- og sommerdæk, så lige meget hvad du søger, så er Dækonline det rette sted at gå på udkig.
Her kan du se en god video omkring helårsdæk hos Dækonline.

Levering

Med servicen i højsædet, leverer Dækonline hvorhen du ønsker, og med en gennemsnitlig leveringstid i Danmark på op til 5 hverdage. De tilbyder flere leveringsalternativer, så du kan få dem leveret direkte hjemme hos dig selv, få dem leveret hos en monteringspartner i nærheden eller en helt tredje adresse.

Retur og fortrydelsesret

Hos Dækonline ønsker de, at deres kunder skal være tilfredse med alle deres leveringer. Derfor tilbyder de yderligere to ugers fortrydelsesret ift. de standard to ugers fortrydelsesret der gælder fra forbrugerbeskyttelseslovgivning. De samlede 30 dage træder i kraft fra du modtager artiklerne. Fortrydelse af købet skal ske ved en skriftlig annullering af kontrakterklæringen via e-mail, fax eller post.

Betalingsformer

Hos Dækonline kan du betale med kreditkort og kontaktkort, og de accepteret både Eurocard og Mastercard udover VISA. Du har samtidig muligheden for, at betale via bankoverførsel – det kan du gøre så nemt som at overføre beløbet til kontonummeret der står, på den faktura du modtager fra dem. Så snart de har modtaget betalingen, leveres dækkene.

DÆKONLINE rabatkode

Her hos Se Og Hør Saver vil du kunne finde rabatkoder til brug hos dækonline.dk Det vil typiske være en procentvis rabat eller specielle tilbud på udvalgte produkter. For at garantere dig, at du modtager alle de tilbud vi har fra Dækonline, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller like vores Facebook side, SAVER – Rabatkoder, deals & tilbud.

Udløbne rabatkoder

5%

Rabatkode

5% Daekonline rabatkode

Daekonline giver lige nu hele 5% rabat med denne rabatkode på sommerdæk og komplette hjul med sommerdæk! Så skal din bil opgraderes og gøres sommer-klar, så gør det nu og spar penge! Find rabatkoden herunder, men skund dig, koden holder hun[...]
VIS RABATKODE

Fri

Levering

Gratis levering Dækonline

FÅ RABAT

5%

Rabat

daekonline – Spar 5% på sommerdæk og komplette hjul

Hos daekonline finder du alt inden for dæk og tilbehør til dit køretøj. Netop nu kan du spare 5% på sommerdæk og komplette hjul med koden RDDKCW25, så hvis du ikke allerede har fået skiftet vinterdækkene ud, kan du gøre[...]
VIS RABATKODE

20%

Spar op til

Daekonline – Spar op til 20%

Daekonline har altid et godt tilbud til dig. Spar op til 20% på sommerdæk til din bil!
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.