Butik RSS

Daekonline rabatkode 2018

En af europas største online-leverandører af dæk til aller former for køretøjstyper.

http://www.daekonline.dk/

Aktive Daekonline rabatkoder og tilbud

Billige vinterdæk – Dækonline

Nu har den første nattefrost meldt sin ankomst, så husk at få skiftet til vinterdæk. Hvis dem du har er ved at være for gamle eller nedslidte, så find nogle nye hos dækonline. Her finder du dæk i alle... mere ››

daekonline-screen

Dækonline rabatkoder 2018

Butikken

En bil der er velkørende, er en bil, der har de rette dæk monteret. Vejret spiller ind og det er derfor vigtigt, uanset vejrforhold, at du kan have en sikker køreoplevelse. Denne sikkerhed er Dækonline.dk der til, at hjælpe dig med.

Sortiment

Med kvalitetsdæk til hele året og alle slags vejr-udfordringer, er Dækonline stedet hvor du finder lige det du søger til en god pris. Sortimentet er bredt og godt lige meget årstid. Hvor sommerdæk er bygget til at modstå højere temperaturer ved hjælp af en perfekt gummiblanding der giver dig det helt rette greb, så er vinterdækket udviklet til lavere temperaturer i terræn med eksempelvis sne og is, hvor grebet er forbedret og lavet til, at håndtere de mere delikate krav som vinteren byder på. Du finder også helårsdæk, som har egenskaber fra både vinter- og sommerdæk, så lige meget hvad du søger, så er Dækonline det rette sted at gå på udkig.

Levering

Med servicen i højsædet, leverer Dækonline hvorhen du ønsker, og med en gennemsnitlig leveringstid i Danmark på op til 5 hverdage. De tilbyder flere leveringsalternativer, så du kan få dem leveret direkte hjemme hos dig selv, få dem leveret hos en monteringspartner i nærheden eller en helt tredje adresse.

Retur og fortrydelsesret

Hos Dækonline ønsker de, at deres kunder skal være tilfredse med alle deres leveringer. Derfor tilbyder de yderligere to ugers fortrydelsesret ift. de standard to ugers fortrydelsesret der gælder fra forbrugerbeskyttelseslovgivning. De samlede 30 dage træder i kraft fra du modtager artiklerne. Fortrydelse af købet skal ske ved en skriftlig annullering af kontrakterklæringen via e-mail, fax eller post.

Betalingsformer

Hos Dækonline kan du betale med kreditkort og kontaktkort, og de accepteret både Eurocard og Mastercard udover VISA. Du har samtidig muligheden for, at betale via bankoverførsel – det kan du gøre så nemt som at overføre beløbet til kontonummeret der står, på den faktura du modtager fra dem. Så snart de har modtaget betalingen, leveres dækkene.

DÆKONLINE rabatkode

Her hos Se Og Hør Saver vil du kunne finde rabatkoder til brug hos dækonline.dk Det vil typiske være en procentvis rabat eller specielle tilbud på udvalgte produkter. For at garantere dig, at du modtager alle de tilbud vi har fra Dækonline, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller like vores Facebook side, SAVER – Rabatkoder, deals & tilbud.