Daniel Wellington: få fri fragt
4.91 (98.25%)
56 votes
Butik RSS

Daniel Wellington rabatkode 2018

Søger du efter klassiske ure, skal du ikke snyde dig selv for et besøg på Daniel Wellingtons hjemmeside. Her finder du de lækre runde ure med den meget genkendelige og populære NATO-rem. SE OG HØR SAVER sørger for at du kan spare lidt på uret ved at tilbyde dig unikke Daniel Wellington rabatkoder og Daniel Wellington tilbud. Følg derfor altid med her på siden.

https://www.danielwellington.com/dk/

Aktive Daniel Wellington rabatkoder og tilbud

Daniel Wellington: få fri fragt

Daniel Wellington har lige præsenteret den spritnye Dapper kollektion og tilbyder samtidig fri fragt på alle ordre fra hjemmesiden... mere ››

Daniel Wellington rabatkoder 2018

Butikken

Daniel Wellington er grundlagt af Filip Tysander. Navnet Daniel Wellington stammer fra inspirationen bag de smukke ure, nemlig en mand ved navn Daniel Wellington. Filip Tysander mødte ham på en rejse rundt om jorden. Her opstod et venskab mellem de to mænd og Filip Tysander blev inspireret af Daniel Wellington, der var en mand med den perfekte kombination af afslappethed og fornem fremtoning. Her opstod ideen til urene vi i dag kender og elsker. Filip Tysander ønskede nemlig at skabe et ur, der havde den helt rigtige balance mellem en tidløs stil og elegance. Visionen hos firmaet bygger på, at man ønsker, at man forbinder preppy påklædning med et Daniel Wellington ur.

Sortiment

Hos Daniel Wellington finder du en række forskellige ure, både ure til mænd og ure til kvinder. Derudover finder du forskellige remme, så du kan skifte rem på dit ur og dermed skifte look fra dag til dag afhængigt af tøj og humør. Hele udvalget hos Daniel Wellington har dog tilfælles, at det har et klassisk og tidløst ur, uanset hvilket Daniel Wellington ur du vælger. Udover NATO-remmene, som det hele startede med, kan du også få lækre bløde læderremme, som føles rigtig rare at have på. Der er altså masser af muligheder for at udnytte SE OG HØR SAVERs rabatkoder til Daniel Wellington.

Levering

Ved køb af et Daniel Wellington ur er der fri forsendelse over hele verden. I Danmark er standard leveringstiden 3-5 dage. Bestiller du inden for EU skal du hverken betale told eller moms, når du modtager varen, men det skal du derimod, hvis du bestiller i et land udenfor EU. Køber du ikke et Daniel Wellington ur, men derimod blot en rem eller andet tilbehør, er prisen for forsendelse til Danmark små 60 kroner.

Retur og fortrydelsesret

Der tilbydes 30 dages fortrydelsesret hos Daniel Wellington. Bemærk dog, at uret skal leveres tilbage i samme stand som det var, da du modtag det for, at få fuld refundering. Ved returnering af varer skal kunden selv dække omkostninger i forbindelse med forsendelse.

Betalingsformer

Der findes flere forskellige betalingsformer, når du bestiller hos Daniel Wellington, heriblandt er der mulighed for at betale med blandt andet Visa, MasterCard, Maestro og PayPal.

Daniel Wellington kampagnekode

Der findes flere forskellige slags Daniel Wellington tilbud – både Daniel Wellington tilbud på ure og remme, men finder du ikke lige et Daniel Wellington rabatkode, der er aktuelt til det du produkt du ønsker, kan du altid kigge ind igen på SE OG HØR SAVER. Vi sørger for altid er være opdateret på rabatkoder og tilbud. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få tilsendt rabatkoder til Daniel Wellington lige så snart vi er klar med dem.