Gratis : Dating.dk
4.76 (95.24%)
60 votes
Butik RSS

Dating.dk rabatkode 2018

Dating.dk er Danmarks største og mest populære dating portal. Nu kan du date mere og betale mindre ved at benytte en Dating.dk rabatkode. Vil du aldrig mere gå glip af en god dating rabatkode? TIlmeld dig vores Facebook side og vores nyhedsbrev så får du altid de nyeste rabatkoder direkte i din indbakke!

https://www.dating.dk

Aktive Dating.dk rabatkoder og tilbud

Gratis : Dating.dk

Lige nu kan du ganske gratis få en profil på dating.dk Danmarks største dating portal for singler.... mere ››

Kategori:

Tags , ,

Dating.dk rabatkoder 2018

Dating.dk er en af Danmarks førende datingsider på internettet. Dating.dk har eksisteret siden 1998, hvor den var den første danske online datingside. Det er firmaet Freeway, der står bag hjemmesiden, som i øvrigt også står bag andre populære hjemmesider såsom DKBN og Arto. Dating.dk har siden dengang vokset sig rigtig stor, og den har i dag æren for at tusindvis af mennesker i alle aldre har fundet en partner online. Denne datingside har over en halv million aktive brugere, som vel gør datingsiden til den største i Danmark af sin slags. Dating.dk arrangerer fester, rejser og meget andet, så hvis man trænger til en masse sjov og fest i sit liv, så er Dating.dk den rigtige hjemmeside at vælge blandt de mange datingsider i dag. Udvalget er fordelt med ca. 53 % mænd og omkring 47 % kvinder, hvilket faktisk er en af de mest jævne fordelinger på datingsider i Danmark. Mange andre datingsider har en stor overvægt af mænd blandt deres profiler, så der kan chancerne for at finde en passende partner være mindre end hos Dating.dk.

Sortiment

Dating.dk er stedet, hvor man kan finde en matchende partner, som overholder de krav, som man stiller til sin kommende partner. Med dette enorme store udvalg vil man kunne finde en partner til enhver smag, uanset hvor i landet man bor. Databasen hos dating.dk er nem og hurtig at anvende. Man opretter selv en profil med billede og tekst, hvorefter man straks kan søge blandt de mange matchende profiler. Man kan anvende mobiltelefon, tablet eller PC, og man kan få mail, når der kommer beskeder til profilens postkasse. Der er mulighed for både beskeder, videochat samt debatsider og andre kreative muligheder for at lære nye mennesker at kende. Det er gratis at oprette en profil på Dating.dk, men vil man læse den post, som man modtager, skal man betale et månedligt beløb. Man skal være 15 år eller ældre for at oprette en profil på Dating.dk, og det er med til at gøre siden mere seriøs end mange andre dating sider, hvor der er mange unge mennesker. På Dating.dk finder man alle typer mennesker i alle mulige aldre, så det store antal giver brugerne store og gode muligheder for at finde en passende partner.

Betalingsformer

Hos Dating.dk kan du betale med alle større typer kreditkort herunder Visa, Dankort og Mastercard samt flere andre. Hvis man er ny og usikker på hjemmesiden kan man starte med at købe et prøveabonnement til 19 kr., der gælder i 7 dage. Men ellers er der mulighed for at opnå rabatter, hvis man tegner abonnement for flere måneder eller et år af gangen. Dating.dk lægger meget vægt på, at det skal være nemt og hurtigt at betale online for medlemskabet på datingsiden.

Dating.dk Rabatkode

På SE OG HØR SAVER kan du altid finde de nye eksklusive Dating.dk rabatkoder. Med en Dating.dk rabatkode får du masser af fordele, når du anvender datingsiden. Rabatkoderne varierer ofte, så derfor bør man besøge denne hjemmeside, hvor man altid vil kunne finde de nyest aktuelle rabatkoder til Dating.dks webshop. Desuden kan det være smart at tilmelde sig vores Facebook side eller nyhedsbrev, da disse rabatkoder løbende opdateres, og det vil være bedst, at du aldrig går glip af en god Dating.dk rabatkode.