Butik RSS

Delfi Technologies rabatkode 2018

Delfi Technologies er en global løsningsleverandør, som har specialiseret sig i softwareløsninger inden for elektroniske hyldeforkanter, håndterminaler, kasseløsninger (POS) og printløsninger.

https://www.delfi.com/da/webshop

Aktive Delfi Technologies rabatkoder og tilbud

Ny Delfi Technologies rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Delfi Technologies rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Delfi Technologies´s tilbudsside her:

Direkte link til Delfi Technologies's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Delfi Technologies Rabatkoder

Delfi Technologies har eksisteret siden 1988. Virksomheden startede i Danmark med datafangst- og stregkodeløsninger, og har nu udviklet sig til at være en global løsningsleverandør, der har specialiseret sig i softwareløsninger inden for elektroniske hyldeforkanter, håndterminaler, POS- og printløsninger.

Delfi Technologies’ løsninger er tilgængelige over hele verden, og har kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Sortiment hos Delfi Technologies

På webshoppen kan du nemt og hurtigt finde den softwareløsning, som du og din virksomhed har brug for. De tilbyder håndterminaler, labelprintere, magnetkortlæsere, kasseskuffer, bonprintere, stregkodelæsere og meget mere. Delfi Technologies har et stort udvalg af produkter, og du finder derfor lige det, du står og skal bruge.

Betaling

Priserne på varer er dem, der fremgår af den endelige ordrebekræftelse. Alle priser er eksklusive skatter og afgifter. Betaling af varer skal ske senest 8 dage efter fakturadato medmindre andet er angivet i ordrebekræftelsen.

Forsendelse

Der er fri fragt på levering af ordrer over DKK 1.000,- modtaget via webshoppen. Leveringsdatoen for varerne vil fremgå på ordrebekræftelsen. Delfi Technologies leverer og sælger kun Business to Business med forudgående kundeoprettelse og registreret CVR/VAT nummer.

Returforsendelse og fortrydelse

Returvarer accepteres kun efter forudgående skriftligt samtykke fra sælger. Alle annullerede ordrer vil blive pålagt et gebyr på 15% af værdien af den åbnede ordrer.