Rating fallback
4.22 (84.38%)
281 votes
Butik RSS

Democratiquesocks rabatkode 2018

Kort og godt. Democratique Socks er kvalitetssokker til fornuftige priser. Virksomheden bor lige nord for København, og har specialiseret sig i beklædning til fødderne. Vil du også have varme fødder kan du benytte dig af et SE OG HØR SAVER tilbud til Democratique Socks tilbud eller en rabatkode til Democratique Socks.

http://democratiquesocks.com/shop/da/

Aktive Democratiquesocks rabatkoder og tilbud

Ny Democratiquesocks rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Democratiquesocks rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Democratiquesocks´s tilbudsside her:

Direkte link til Democratiquesocks's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Democratiquesocks rabatkoder 2018

Butikken

Democratique Socks er en virksomheden, der sælger fantastiske strømper i høj kvalitet til gode priser. Firmaet kom til verden tilbage i 2011, hvor det blev lanceret af seks danskere. Strømperne har et særligt farverigt og muntert design, findes i størrelse 36-40 og 41-46 og koster 50-120 kroner. Helt særligt ved virksomheden er, at det er muligt designe et par strømper selv. Hos Democratique Socks udvælges der nemlig tolv af de flotteste designs hver anden måned, hvor kunder så kan stemme om hvilket design, der er bedst, og det bedste design derefter blive produceret. Personen bag designet vil så modtage nogle af sine egne strømper, samt få navngivet designet efter sig.

Sortiment

Sortimentet hos Democratique Socks er dybt, hermed forstås at der findes mange forskellige slags strømper, og der findes både strømper til mænd og til kvinder. Strømperne findes i enormt mange designs, så der er rig mulighed for at finde noget, som falder i ens smag. Virksomheden har derudover udvidet sortimentet og fører nu også Democratique Underwear, hvilket er undertøj til mænd i god kvalitet, der koster 200-300 kroner.

Levering

Dine bestilte produkter sendes med Post Danmark eller GLS. Leveringstiden vil være 1-2 dage, dog kan dette variere lidt, afhængigt af hvor hurtigt din pakke bliver ekspederet hos det valgte firma. Fragten koster cirka 39 kroner og denne pris er eksklusiv prisen for det ønskede produkt. Hos Democratique Socks er det muligt, at få dag-til-dag-levering, hvis du lægger din ordre inden klokken 11.00. Ved Democratique Socks tilbud, jul og lign. kan leveringstiden dog være forlænget.

Retur og fortrydelsesret

Der gives to ugers fortrydelsesret, der gør sig gældende fra den dato, du modtager din pakke. Fortryder du og vælger derfor at benytte dig af din fortrydelsesret, skal varen leveres tilbage i samme stand og mængde som modtaget, sker dette ikke, bortfalder fortrydelsesretten. Ved returnering af bestilte varer skal du selv dække omkostninger i forbindelse med tilbageforsendelsen.

Betalingsformer

Du kan betale med følgende hos Democratique Socks: Dankort, MasterCard, Visa Elektron, Eurocard og VISA/Dankort. Betaling hos Democratique Socks er helt gebyrfri. Beløbet trækkes først fra din konto, når din ordre afsendes. Vær opmærksom på, at du skal være minimum 15 år gammel for at kunne bestille hos Democratique Socks.

Democratique Socks værdikode

På trods af, at priserne hos Democratique Socks er helt overkommelige, findes der diverse Democratique Socks tilbud samt Democratique Socks rabatkoder. Her på SE OG HØR SAVER kan du finde informationer om Democratique Socks tilbud, samt få fingrene i den bedste Democratique Socks rabatkode. Følg med her på siden for at være den første til at benytte dig af de gode tilbud og eller tilmeld dig SE OG HØR SAVERs nyhedsbrev.