DFDS Seaways: minicruise fra 399 kr.
4.62 (92.31%)
60 votes
Butik RSS

DFDS Seaways rabatkode 2018

Et af nordens største selskaber når det gælder transport og færgetrafik. Hos DFDS seaways finder du alt fra skiferier, minicruise og businesscruise.

http://www.dfdsseaways.dk

Aktive DFDS Seaways rabatkoder og tilbud

DFDS Seaways: minicruise fra 399 kr.

Minicruise tilbud fra 399 kr. pr. person med DFDS Seaways... mere ››

http://www.dfdsseaways.dk

DFDS Seaways rabatkoder 2018

Butikken

DFDS Seaways er en virksomhed, der udbyder sejladser for passagerer og biler mellem Storbritannien, Danmark, Norge og Holland.

Sortiment

DFDS Seaways har et stort udvalg af sejladser til forskellige destinationer samt af flere forskellige typer alt efter om du rejser med fx familien, kæresten eller arbejdet. Her er nogle af de følgende rejser:

 

Færgeruter

  • København-Oslo
  • Litauen
  • Amsterdam-Newcastle

 

Minicruise

  • Oslo, 2 dage: familiecruise, luksuscruise, vintercruise
  • Citycruise, 3 dage

 

DFDS Seaways tilbyder desuden: skiferie, bilferie, businesscruise, fester til søs samt færgeruter til diverse destinationer i Storbritannien, Danmark, Norge og Holland.

Retur og fortrydelsesret

DFDS Seaways råder dig til at bestille en afbestillingsforsikring gennem Tryg Forsikring, når du køber en rejse. Det sikrer dig at du kan få dine penge (eller i hvert fald nogen af dem) tilbage, hvis du skulle blive syg eller der opstår andre omstændigheder, der gøre at du ikke er i stand til at gennemføre rejsen. Du kan læse mere om returret samt reklamation på DFDS Seaways, hvor diverse guides er tilgængelige.

Betalingsformer

Du kan booke de fleste af DFDS Seaways rejser på nettet, hvor det er muligt at betale med de mest almindelige betalingskort.

DFDS Seaways rabatkoder

For at sikre dig en endnu billigere rejse med favorable rabatter er sitet her hele tiden på udkig efter rabatkoder til DFDS Seaways. Så hold øje med sitet her eller tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev for at holde dig opdateret om diverse rabatter og tilbud.