DitUr.dk: spar op til 33%
4.28 (85.52%)
62 votes
Butik RSS

DitUr.dk rabatkode 2018

Kæmpe udvalg af lækre ure til rigtig fornuftige priser.

http://www.ditur.dk

Aktive DitUr.dk rabatkoder og tilbud

DitUr.dk: spar op til 33%

Spar op til 33% på de forskellige splinternye designure med et tilbud fra DitUr.dk... mere ››

Kategori:

Tags ,

http://www.ditur.dk

DitUr.dk rabatkoder 2018

Butikken

Ditur.dk er et dansk firma, der udelukkende eksisterer som en netbutik, som sælger moderne ure til konkurrencedygtige priser. Webshoppen blev grundlagt i år 2014 og sortimentet er siden hen blevet udvidet løbende.

Ditur.dk henvender sig til mænd og kvinder, der søger kvalitetsure i et moderne design til en rimelig pris. Hvorfor ditur.dk også har prisgaranti, der altid vil sikre dig et produkt til den bedste pris.

Sortiment

Ditur.dk sælger både kvarts og mekaniske ure samt diverse urremme, bokse og andet tilbehør til ure.

Webshoppen forhandler en række forskellige og anerkendte brands herunder det belgiske brand Komono, der er kendt for at lave nogle anderledes ure med fx en skive i en anderledes farve eller med et bestemt print eller speciale urremme med leopard print eller et alternativt design. Derudover sælger ditur.dk følgende mærker: Eyki, Daniel Wellington, IK Colouring, Gant, Kiusko, Jaragar, TRIWA, Renoma Paris, Tsovet, Valentino Rudy og Winner.

Priserne på urene ligger mellem 299 kroner og 2595 kroner, så der er noget for enhver pengepung.

Retur og fortrydelsesret

Ditur.dk har to års reklamationsret, hvis uret skulle gå i stykker og der er behov for at få det istandsat eller overbyttet til en anden varer.

Levering

Ditur.dk leverer deres varer med Post Danmark med omdeling eller til det valgte leveringssted. Det koster 39 kroner at få leveret pakken uden omdeling og 53 kroner med omdeling. Du kan evt. arrangere afhentning ved at kontakte kundeservice.

Leveringstiden er mellem en til tre arbejdsdage og ditur.dk råder dig til at kontakte kundeservice såfremt din pakke ikke er nået frem indenfor fem arbejdsdage.

Betalingsformer

Ditur.dk tager imod følgende betalingsformer:

  • Visa
  • Dankort
  • eDankort
  • MasterCard
  • Visa Electron

Alternativt er det også muligt at betale med bankoverførsel.

Ditur.dk rabatkoder

Se & Hør Saver holdes hele tiden ajour med de nyeste ditur.dk rabatkoder som du kan finde her på sitet eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så hvis du står og skal købe et ur kan det være en god idé at holde øje med rabatkoderne, hvis du vil gøre et godt kup.