e-gear.dk: antivirus tilbud fra 119 kr.
4.83 (96.55%)
28 votes
Butik RSS

e-gear.dk rabatkode 2018

Hvad enten du er privat- eller erhvervskunde, kan du med en rabatkode til e-gear, spare penge på dit næste indkøb af software.

http://www.e-gear.dk

Aktive e-gear.dk rabatkoder og tilbud

e-gear.dk: antivirus tilbud fra 119 kr.

Få optimeret din sikkerhed på computeren med et antivirus tilbud fra e-gear.dk... mere ››

http://www.e-gear.dk

e-gear rabatkoder 2018

Butikken

E-gear blev grundlagt i år 2010 og startede med at forhandle produkter i høj kvalitet indenfor gamingudstyr, hardware og computertilbehør. I år 2012 fik e-gear.dk nye ejere og fokus har siden været på at sælge softwarelicenser. E-gear.dk forhandler derfor udelukkende softwareprodukter nu. Sitet forsøger dog at tilbyde konkurrencedygtige priser samt produkter som kun udbydes via e-gear.dk

Når du køber en softwarelicens hos e-gear.dk får du tilsendt et link til produktet samt en licensnøgle til at aktivere licensen i den givne periode du har købt.

Sortiment

E-gear.dk har et bredt udvalg af produkter indenfor sikkerhed, hvor de både forhandler antivirus programmer, antispam, antispyware, backup software og mobilsikkerhed. Disse forhandles bl.a. fra følgende mærker: McAfee, Norton Sumantec, BullGuard, Avira og Panda.

E-gear.dk sælger også software til håndtering af multimediaoplevelser samt musik. Det kan fx være programmer, der kan konvertere lydfiler til andre formater.

Derudover forhandler de Office pakken, MAC software, tekstbehandlingsprogrammer og harddisk software.

Retur og fortrydelsesret

E-gear.dk har ikke nogen retur og fortrydelsesret, når du køber softwarelicenser, da du ved købet modtager linket til produktet med det samme. Men du har mulighed for at downloade en prøveudgave af softwarelicensen inden du køber den for at sikre dig at det virker på din computer.

Levering

Når du køber elektroniske produkter hos e-gear.dk leveres de med e-mail, hvilket er en hurtig og nem form for levering. Det koster ikke noget at få leveret de elektroniske produkter og du kan som udgangspunkt forvente at modtage produktet indenfor ti til femten minutter. E-gear.dk bestræber sig dog på at levere de elektroniske produkter indenfor 24 timer, såfremt den bestilte licensnøgle ikke er på lager.

De fysiske produkter leveres med Post Danmark og afsendes på den dag du bestiller varen, såfremt du bestiller inden klokken fire om eftermiddagen på en hverdag. Det tager som regel et par dage for pakken at nå frem, men du kan se den specifikke leveringstid på produktets side.

Betalingsformer

Når du handler hos e-gear.dk kan du betale med: Visa, dankort, MasterCard, Maestro, PayPal og betaling via netbank.

E-gear.dk rabatkoder

Kun du tænke dig at spare nogle ekstra penge, når du handler softwarelicenser eller diverse software programmer, så hold øje med siden her eller tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev. Med en e-gear.dk rabatkode kan der være gode procenter at spare eller gode tilbud at finde.