Rating fallback
4.22 (84.48%)
294 votes
Butik RSS

Emirates rabatkode 2018

Med vores Emirates rabatkode eller tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Emirates. En Emirates rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Emirates, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Emirates rabatkode eller tilbud.

https://www.emirates.com/dk/danish/

Aktive Emirates rabatkoder og tilbud

Ny Emirates rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Emirates rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Emirates´s tilbudsside her:

Direkte link til Emirates's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Emirates – Fra Dubai til hele verden


Emirates er et verdenskendt flyselskab fra Dubai i de forenede arabiske emirater.
Emirates er utallige gange anerkendt for den utrolige kvalitet og komfort af deres  inflight service i særdeleshed for det ekstraordinære køkken,  variation og sortiment af inflight underholdning, og fremragende overordnede service.

Emirates blev grundlagt som et flyselskab i 1985, og flyver nu til 154 destinationer i 83 lande på seks kontinenter. Emirates leverer lufttrafik, der muliggør handel og rejser til hjemme-basen i Dubai og videre verden over.
Emirates forbinder hvert år millioner af mennesker på jorden, ved flyrejser, men også  gennem sine andre operationer såsom; Emirates Holidays, destinations-markør, rejsearrangør og Arabian Adventures og via dets fragtafdeling Emirates SkyCargo der skaber handelsforbindelser verden over.

Emirates er en multinational og multikulturel arbejdsgiver med over 160 nationaliteter, der arbejder sammen, derfor ser Emirates det som deres store mission dagligt at bidrage til at forbinde mennesker over hele verden og hjælpe dem med at opdage, nyde og dele nye oplevelser sammen. Et  engagement der ligeledes afspejles i sin brede portefølje af internationale sports- og kultursponsor.

 

Emirates blevet hædret ved utallige priser for deres utrolige indsats, service og sortiment,  Men Emirates hviler ikke på  laurbærerne. Emirates udtaler; “ Hver pris kører os til at udvikle endnu bedre produkter og tjenester, og mens vi helt sikkert er stolte over vores omdømme for overordnet ekspertise blandt globale rejsende, er vi lige så stolte af resultater, som mange af vores passagerer måske ikke er opmærksomme på, som vores internationale last service”.

 

Emirates – Rabatkoder og tilbud, bringer dig tættere.

Emirates byder hvert år adskillige Danskere indenfor i østens mysterie og tilbyder rejser på absolut første klasse. DU kan her hos saver finde tilbud fra Emirates, såsom udsalg eller rabatkoder, alt for at bringe dig tættere på eventyret, og for at forbinde Emirates med dig. -Så hold øje med siden, vi opdaterer løbende.