10% Esug Rabatkode
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

Esug rabatkode 2018

Esug er stedet hvor du kan finde billige og gode e-cigaretter. E-cigaretter fra Esug kan hjælpe dig i gang med at stoppe med at ryge. Med en SE OG HØR SAVER Esug rabatkode kan du nu få endnu mere e-cigaret for pengene! Abonner på vores nyhedsbrev eller like os på Facebook så får du besked med det samme næste gang der er en rabatkode til Esug, der passer til dig.

http://www.esug.dk/

Aktive Esug rabatkoder og tilbud

10% Esug Rabatkode

Esug giver dig lige nu op til 10% rabat på udvalgte produkter. Hos Esug finder du altid et godt tilbud på et stort udvalg af produkter til din E-cigaret. Aktiver din rabatkode via knappen herunder:... mere ››

Kategori:

Tags

31. december 2018

http://www.esug.dk/

Esug rabatkoder 2018

Esug er en dansk webshop, som kun har eksisteret i et par år, men allerede nu findes der filialer i både England, Sverige og Norge. Al handel foregår via webshoppen, hvor man kan finde et stort udvalg af e-cigaretter og tilbehør. Esug.dk er allerede nu en af Nordens førende indenfor e-cigaretter, piber, væsker samt alle de andre produkter i deres sortiment. Hovedkvarter og lager findes i England, hvorfra alle varer bliver afsendt. Priserne er meget konkurrencedygtige, og Esug har kvikke leveringstider samt fuld garanti og returret, således man kun ønsker tilfredse kunder.

Sortiment

Esug byder på en stor og bred webshop til alle rygere, som her kan få stillet deres trang uanset behovet. Alle former for elektroniske rygeapparater findes her samt rygevæsker og tilbehør. I en e-cigaret omdannes rygevæsken til damp ved hjælp af en clearomizer (mundstykke samt brænder). En brænder kaldes ofte for en atomizer, men alle disse enheder kan fåsi et bredt og varieret udvalg i mange modeller og farver. Da rygere har forskellige krav til styrken, så kan man ofte anvende MODS, som er et batteri til e-cigaretten, hvor man kan variere spændingen på batteriet, hvilket ændrer på rygefunktionen og styrken. På Esug.dk kan man vælge blandt mange modeller af MODS.

Returforsendelse

Du kan problemfrit returnere dine varer til Esug.dk indenfor 14 dage og få alle pengene retur, såfremt man ikke har brudt plomberingen til varerne i pakken. Når du returnerer dine varer vil du modtage tilbagebetaling afhængig af, hvilken type betalingsform, du har valgt. Hvis du har betalt med kreditkort, vil du få pengene sendt tilbage til din konto.

Hurtig forsendelse

Esug leverer hurtigt din bestilling, idet ordren bliver ekspederet på 1 hverdag, således man kan forvente varen efter 2 hverdage. Hvis man køber for over 800 kr., så leveres ordren fragtfrit, men ved mindre ordrer pålægges et fragtgebyr mellem 25 og 55 kr. afhængigt af forsendelsens størrelse. Man kan betale 80 kr. ekstra, så vil man modtage varerne ekspres indenfor kun 1 hverdag. Kunder på Færøerne samt Norge må påregne et par dages ekstra leveringstid.

Betalingsformer

Hos Esug kan du betale med alle større typer kreditkort herunder Visa, Dankort, Mastercard, JCB, Maestro, men det er også muligt at betale med bankoverførsel samt Viabill. Alle betalingerne er helt gebyrfri.

Esug rabatkode

På SE OG HØR SAVER kan du altid finde de nyeste eksklusive Esug rabatkoder. Med en Esug rabatkode får du masser af fordele i forhold til de normale webkunder, idet du vil komme til at betale en reduceret pris, idet du er i besiddelse af en rabatkode. Selve størrelsen af rabatkoden svinger i henhold til aktuelle tilbud, så derfor bør du hele tiden følge med på vor hjemmeside, hvor du altid kan se de nuværende rabatkoder og deres størrelse. Det er ofte en god idé at tilmelde sig vores Facebook side eller nyhedsbrev, så du aldrig går glip af en god Esug rabatkode.