Butik RSS

Euroflorist rabatkode 2018

Euroflorist er oprindelig en svensk webshop, der har specialiseret sig i alt det bedste indenfor online blomsterhandel. I dag er Euroflorist også meget aktiv på det danske marked grundet kædens høje kvalitet og lave priser. Med en eksklusiv Euroflorist rabatkode kan du nu forkæle dine kære lidt mere end du plejer når du handler på Euroflorist. Gå aldrig mere glip af en Euroflorist rabatkode. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og like os på Facebook så bliver du automatisk holdt opdateret.

http://www.euroflorist.dk

Aktive Euroflorist rabatkoder og tilbud

10% Euroflorist Rabatkode

Trænger du til at forkæle dig selv eller en anden med en buket blomster? Så kan du lige nu få 10% rabat hos Euroflorist!... mere ››

31. december 2018

Bestil din buket online – Euroflorist

Forkæl dem du holder af med smukke blomster fra Euroflorist. Bestiller du inden klokken 12.00 på hverdage, leveres buketten samme dag. Så læg vejen forbi webshoppen og se det store udvalg.... mere ››

http://www.euroflorist.dk

Euroflorist

Hvem elsker ikke at modtage en smuk buket blomster? Eller måske en lækker æske chokolade? At blive overrasket ved, at et bud banker på, er skønt. Hos Euroflorist får du et stort udvalg af blomsterbuketter og lækkerier, der sendes direkte til modtagerens adresse. Har du én, du gerne vil overraske, så klik på én af ovenstående Euroflorist rabatkoder og få et godt Euroflorist tilbud – og oplev glæden hos modtageren.

Euroflorist sortiment
Uanset om du leder efter en fødselsdagsgave, en værtindegave, en ”tak fordi du er dig”-gave, en barselsgave, en jubilæumsgave eller bare en lille ekstra gave til konen på en helt almindelig, flad tirsdag, så kan du finde det hos Euroflorist.

Udvalget spænder mellem blomsterbuketter i forskellige størrelser, chokolade, vin, spiritus og gavesæt- og kurve. Også planter, blomsterdekorationer, bårebuketter-, dekorationer og kranse kan bestilles på hjemmesiden.

Du har mulighed for at tilkøbe et kort og vedlægge en sød, personlig hilsen, når du sender blomster eller gaver. På den måde kan du fortælle modtageren, hvor gaven kommer fra og for eksempel ønske tillykke i dagens anledning.

Bestilling og levering

Når du har fundet den vare, du gerne vil købe, lægger du den i kurven. Ved kassen indtaster du dine oplysninger og din Euroflorist rabatkode. Du vælger også her, hvor og hvornår varerne skal leveres. Blomster kan endda leveres direkte til modtageren samme dag, som de bestilles, hvis du bestiller inden kl. 12.00 på hverdage og inden kl. 10.00 om lørdagen.

Når du har betalt, sender Euroflorist din bestilling til én af de lokale blomsterbutikker i din by. Det er fra dem, blomsterbuketter og gaver leveres. På den måde støttes de lokale blomsterbutikker. Sådan har Euroflorist gjort i mere end 30 år, og de har sammenlagt bidraget til at levere mere end 40 millioner buketter – så der er garanti for, at det fungerer.

Euroflorist leverer over hele Danmark, og de tager imod de mest almindelige betalingskort. Du kan også betale via paypal eller en firmafaktura, hvis du bestiller for en virksomhed.

Retur og fortrydelsesret

Som udgangspunkt er der ifølge gældende lovgivning ikke fortrydelsesret på afskårne blomster eller på fødevarer. Euroflorist tilbyder dog, at buketter kan fortrydes i god tid, hvilket vil sige, inden blomsterbinderen er gået i gang. Derfor kan der fortrydes inden kl. 08.00 på leveringsdagen ved små forsendelser eller med to dages frist på store forsendelser til en værdi over 1000 kr. På øvrige varer er der 14 dages fortrydelse, såfremt varen returneres i samme stand.

Euroflorist benytter sig desuden af en ”tilfreds eller pengene retur”-politik, så du er sikret, at varerne lever op til dine forventninger.

Euroflorist tilbud
Søger du et godt Euroflorist tilbud, kan du klikke på ”dagens tilbud” på hjemmesiden og spare penge på nogle af sæsonens smukke blomster. Hvis du vil spare endnu mere, kan du benytte ovenstående Euroflorist rabatkoder. Når du via linket har fundet frem til dét, du gerne vil spare penge på, lægger du det i kurven. Ved kassen kan du indtaste din Euroflorist rabatkode, inden du betaler, og derved få rabatten. Du kan altid vende tilbage til SE OG HØR SAVER på et senere tidspunkt og gøre brug af fremtidige Euroflorist rabatkoder. Hvis du gerne vil have påmindelser herom, så tilmeld dig SE OG HØR SAVERs nyhedsbrev.