Rating fallback
4.22 (84.42%)
298 votes
Butik RSS

Expedia rabatkode 2018

Expedia er et af de absolut førende selskaber når det kommer til køb af flybilletter og rejser. Nu kan du med en Expedia rabatkode fra SE OG HØR SAVER komme endnu billigere afsted på ferie. Vil du ikke gå glip af Expedia rabatkoder? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vores Facebook side så får du automatisk besked hvergang der er en ny Expedia rabatkode til dig.

https://www.expedia.dk/

Aktive Expedia rabatkoder og tilbud

Ny Expedia rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Expedia rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Expedia´s tilbudsside her:

Direkte link til Expedia's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

Expedia rabatkoder 2018

Expedia.dk blev lanceret i 1996 og drives af Expedia Inc., der er verdens største online rejsebureau. Deres fornemmeste opgave er at udforme rejsen efter dit behov. Måske rejser du i forretningsøjemed, for fornøjelse, polterabend eller bryllupsdag. Det kan være, at du foretrækker et vinduessæde, et velkendt hotel, et nyt og smart hotel eller noget helt andet. Expedia er der for dig hele vejen igennem. Hvis du er i besiddelse af Expedia rabatkoder, kan du opnå fordelsagtige rabatter, når du bestiller din rejse.

Derfor bør du vælge Expedia

Expedia tilbyder millioner af offentliggjorte – og rabatpriser fra flere end 300 flyselskaber. Desuden får du adgang til en oversigt med mere end 150.000 indkvarteringsmuligheder på verdensplan med 4 millioner værelser, herunder får du:

Tusindvis af aktiviteter og ture, der hjælper dig med at få mest ud af din ferie.

Biludlejning hos de bedste udlejningsselskaber

Søgeværktøjer så du kan sammensætte din helt egen ferie

Afbestilling eller ændring af reservation

Afbestillinger kan foretages pr. telefon på telefonnummer 43 68 20 60. Alle sådanne anmodninger behandles på vegne af de pågældende serviceudbydere. Hvis du efter reservationen ønsker at ændre rejsen med hensyn til rejsedato, destination, afgangssted, indkvartering eller rejsemåde, skal du ringe til 43 68 20 60 eller sende en e-mail til rejse@kundeservice.expedia.dk.

Rejsedokument

Expedia rejsedokumentet bliver leveret til din e-mailadresse. Hvis du skulle have behov for at få tilsendt rejsedokumenter til din hjemadresse er dette også muligt. Dette sker dog ikke på automatik og du bør derfor bede om den ved behov.

Betalingsformer

Du kan betale via online betalingssystem.

Expedia Rabatkode

Hvis du anvender en Expedia rabatkode, kan du opnå gode besparelser, når du bestiller din rejse. Alle kan bruge en af vores Expedia rabatkoder her fra SE OG HØR SAVER. Rabatterne vil variere og det kan derfor være en fordel at holde godt øje med Expedia rabatkoder. Du kan eventuelt tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på Facebook, det gør det noget lettere at finde rabatkoderne.