Butik RSS

Ezee-e rabatkode 2018

Ezee-e er en international forhandler af e-cigaretter, der efterhånden står rigtig stærkt på det danske marked takket være deres gode webshop priser og store udvalg af e-cigaretter og væske. Med en Ezz-e rabatkode kan du få endnu mere rabat når du handler online hos Ezee-e. Husk også at du kan blive automatisk opdateret om alle de nyeste rabatkoder hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev og Facebook side.

http://www.ezee-e.dk

Aktive Ezee-e rabatkoder og tilbud

10% rabat : Ezee-e

Ezee-e rabatkode der giver dig 10% rabat når du køber e-cigaretter og tilbehør hos Ezee-e e-cigaret mærket for trendy x-rygere.... mere ››

Kategori:

Tags

http://www.ezee-e.dk

Ezee-e rabatkoder 2018

Ezee-e.dk er den danske del af den internationale webshop Ezee-e.com, idet man allerede nu er repræsenteret i både Danmark, Norge, Tyskland og Sverige. Den danske afdeling holder til i Holte, men al handel er fra webshoppen, hvor alle varerne sendes fra hovedkontoret, som er i London i England. Firmaet startede i 2013, og nu har Ezee-e allerede erobret store markedsandele på markedet for e-cigaretter med deres enkle koncept. Man satser mest på at levere standard e-cigaretter til normale rygere, som lettere kan nedbringe deres rygeforbrug. Man skal være over 18 år for at kunne handle på webshoppen Ezee-e.dk.

Sortiment

Ezee-e.dk tilbyder kunderne en enkel og nem overskuelig webshop, idet man mest fokuserer på at levere en standard e-cigaret samt en e-cigaret med mentolsmag. Begge typer kan leveres i en normal samt i en light udgave, idet de hedder dels 16MG eller 24MG, som refererer til styrken af tobakken. Man satser med denne enkelthed sammenholdt med en lav pris at vinde yderligere markedsandele fremover. Cigaretterne kan kun ryges én gang, så de skal aldrig oplades eller genopfyldes.

Returforsendelse

Du kan problemfrit returnere dine varer til Ezee-e.dk indenfor 14 dage, hvor du vil modtage dit beløb retur på samme vis, som du har indbetalt med. Husk at vedlægge en kopi af din faktura samt det er en forudsætning, at varen stadig er ny og i ubrugt stand.

Hurtig og billig forsendelse

Ezee-e.dk leverer din bestilling indenfor 3 hverdage, og fragten er mellem 10-50 kr. afhængigt af størrelsen af din ordre.

Betalingsformer

Hos Ezee-e.dk kan du betale med alle kendte typer kreditkort, idet man accepterer både Mastercard, VISA og Visa Dankort. Et almindelig Dankort (uden Visa) modtages dog ikke. Men det er dog muligt at anvende bankoverførsel som betaling af ordren.

Ezee-e rabatkode

På SE OG HØR SAVER kan du altid finde de nye eksklusive Ezee-e rabatkoder. Med en Ezee-e rabatkode får du masser af ekstra fordele, når du køber e-cigaretter på en webshop. Husk altid at se vores opdaterede rabatkoder her på hjemmesiden, idet disse kan variere i størrelse i forskellige perioder. Derfor kan det være en god idé at tilmelde sig vores Facebook side eller nyhedsbrev, så du aldrig går glip af en god Ezee-e rabatkode.