Butik RSS

Ezzence rabatkode 2018

Ezzence forhandler alt inden for skønhedsprodukter, make-up og dufte til mænd og kvinder.

http://www.ezzence.dk

Aktive Ezzence rabatkoder og tilbud

ezzence: spar op til 70%

Spar op til 70% på udsalgsvarerne indenfor områder som hud, hår og neglepleje hos ezzence... mere ››

http://www.ezzence.dk

Ezzence rabatkoder 2018

Butikken

Ezzence er en e-mærket skønhedsbutik med skønhedsprodukter til den bevidste og kræsne forbruger, men til gode priser. Hos Ezzence finder du ikke bare det største udvalg af hårprodukter, makeup og hudpleje, men også de seneste trends indenfor områder som velvære og forkælelse. Det værende nye og moderne makeup metoder eller spændende alternativer til håret, så er der inspiration at finde hos Ezzence, som er meget mere end bare en webshop.

Sortiment

Med over 5.000 eksklusive skønhedsprodukter fordelt over mere end 160 håndplukkede mærker, har Ezzence det helt rette sortiment til enhver smag og til gode priser. Udvalget indeholder bl.a. en del økologiske produkter som er med til at afspejle Ezzence’ filosofi om velvære og balance for henholdsvis krop og sind. Sortimentet er fyldt med førende mærker indenfor balsam og shampoo, så som Morrocanoil, Paul Mitchell og Redken, men også OPI, Jane Iredal og Essie under skønhedskategorierne. Så om du er på udkig efter neglelak, makeup eller noget helt tredje, så er Ezzence stedet for dig.

Levering

Med dag til dag levering på mere end 5000 skønhedsprodukter, giver Ezzence dig ikke bare en god købsoplevelse med det helt rette udvalg, men også en hurtig og billig levering fra kun 29 kr. Pakkerne bliver leveret med GLS eller Post Danmark. Køber du samtidig for over 499 kr. får du fragten helt gratis. Så husk at bestille dine varer inden kl. 15.00 og så bliver de sendt af sted samme dag – såfremt din bestilling kan imødekommes – ellers vil du blive kontaktet.

Retur og fortrydelsesret

Hos Ezzence bliver der sat stor ære i at levere en god kundeoplevelse igennem den bedst mulige vejledning af kunden. Derfor er hjemmesiden sat op, så navigationen er så overskuelig som muligt lige som at informationsteksten om produkterne er gjort så fyldestgørende som muligt, så du finder produktet der passer til netop dit behov. Med hele 100 dages returret og nogle kompetente medarbejdere hvis fokus er, at levere den bedst mulige service, er du altid i sikre hænder, når du handler hos Ezzence.dk.

Betalingsformer

Udover at tage imod Mastercard, samtlige Visa-kort, eDankort og almindelige Dankort, så kan du hos Ezzence også betale dine varer sikkert og nemt med ViaBill, helt gebyr- og rentefrit.

Ezzence rabatkode

Lige nu får du 10% rabat på udvalgte produkter hos Ezzence ved hjælp af rabatkoden her på siden. Så skynd dig at udnytte tilbuddet, inden det er for sent. Vil du gerne holde dig opdateret på tilbud og rabatkoder fra Ezzence i fremtiden, så husk at følge os på Facebook og tilmelde dig vores nyhedsbrev – på den måde får du besked lige så snart, at der er en ny rabatkode oppe på siden fra Ezzence.dk.