SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

FC Beton Rabatkoder & Tilbud 2021

Er du på udkig efter de helt rigtige sten eller fliser til din terrasse eller indkørsel, er du kommet til det rette sted. FC Beton har et kæmpe udvalg i alle slags sten og fliser. Her skal du blot tage stilling til, hvilken slags sten, der passer perfekt til dit projekt, samt hvilke former og farver du er til. Med det store udvalg kan du matche og mixe stenene, og dermed kreere et helt unikt belægningsmønster. Med en FC Beton rabatkode kan du ovenikøbet spare penge, når du skal i gang med dit næste gør-det-selv projekt.

2%

Rabatkode

2% FC Beton rabatkode

FC Beton giver lige nu 2% på din samlede ordre. Find alle dine produkter og brug rabatkoden ved betaling og spar 2%!
VIS RABATKODE

30%

Spar op til

Op til 30% rabat på udsalg!

FC Beton har et stort udvalg af fliser, blokke og sten. Så skal du til at lægge ny terrasse, så tag et kig ind fordi FC Beton og spar op til 30%!
FÅ RABAT

Om FC Beton

FC Beton

 

FC Beton har over 75 års erfaring i beton og andre produkter til byggeprojekter. Her finder du et stort udvalg af fliser og sten til både privat og erhverv. Med egne cementstøberier sikrer FC Beton en høj kvalitet i deres produkter, og de producerer kun produkter, som de selv kan stå inde for. Hos FC Beton er du altså sikker på at få produkter, der er holdbare, og med en FC Beton rabatkode får du dem til en god pris.

Opdater din terrasse med de helt rigtige fliser

Er du en af dem, der har knap så grønne fingre, så er en terrasse måske løsningen på dine grønne problemer. FC Beton har styr på sten og fliser. De ved præcis, hvilke fliser der egner sig bedst til, når du skal lægge terrasse eller indkørsel. Og med en FC Beton rabatkode kan du få fat i de lækre varer til en god pris. På FC Beton finder du et stort udvalg af flotte terrassefliser i forskellige farver og former. Her er mulighederne mange, og du kan designe mønsteret på din nye terrasse præcis, som du vil. Du mixer og matcher blot de sten, du synes er flotte, helt som du lyster. FC Betons fliser er naturligvis også produceret på deres egne cementstøberier, så kvaliteten er i top.

FC Beton er mere end bare fliser

Udover det store udvalg af flotte fliser og sten tilbyder FC Beton også mange andre services og produkter. Med FC Betons mange år i branchen, har de efterhånden tilegnet sig en kæmpe viden om støbning af blokke og betonprodukter. På hjemmesiden finder du et kæmpe udvalg af kvalitetsblokke, til når du skal lave fundamenter eller vægge. Blokkene er et godt alternativ til mursten, da de både er lyd- og brandisolerende. Anvendelsesmulighederne er mange. De kan både fungere som en pyntegenstand i haven, som en rustik skillevæg eller pudses og males lige efter dit hoved. Du kan altså pryde blokkene, lige som du ønsker det.

Derudover, finder du hos FC Beton også alt, hvad du skal bruge, når det kommer til færdigbeton og mørtel. Som alt andet hos FC Beton er både mørtel og beton i højeste kvalitet. Er du i tvivl om, hvilken slags mørtel du skal vælge til netop dit byggeprojekt, står FC Beton naturligvis altid klar med hjælp og rådgivning, så du får det helt rigtige produkt.

Hjælp og inspiration

På hjemmesiden finder du inspiration til dit næste projekt. Det kan være, du skal have lagt fliser i din baghave og mangler inspiration til, hvilke fliser der passer perfekt ind i din oase. Her finder du både billeder af, hvordan andre har valgt at pynte deres have eller eksempler på forskellige læggemønstre. Så er det blot op til dig at vurdere, hvilken løsning der tiltaler dig mest. Desuden finder du også et galleri med inspiration til diverse projekter. Her kan du klikke ind på billederne og se præcis, hvilke sten der er blevet brugt. Samtidig er det også her, hvor du finder gode råd til dit næste store gør-det-selv projekt og masser af guides, der kan hjælpe dig igennem processen.

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.