Butik RSS

Ferratum rabatkode 2018

Står du lige og har brug for at låne penge til nye møbler, en rejse eller måske en uforudset regning så kan du nu låne penge hos Ferratum hurtigt og nemt! Ferratum er en express bank, hvor du kan låne helt op til 15.000 kr. til en lav månedlig ydelse til lige det du har brug for – de stiller ingen dumme spørgsmål og du skal ikke stille sikkerhed for dit lån. Vil du ikke gå glip af flere Ferratum tilbud så hold dig endelig opdateret på denne side, eller skriv dig op til vores nyhedsmail og benyt dig af en Ferratum rabatkode så snart du får den ind i din mailbox.

https://www.ferratum.dk/

Aktive Ferratum rabatkoder og tilbud

Ferratum: billig kassekredit uden etableringsgebyr

Opret en billig kassekredit eller tag et hurtigt lån hos Ferratum uden etableringsgebyr... mere ››

Kategori:

Tags ,

https://www.ferratum.dk/

Ferratum rabatkoder 2018

Ferratum er en express bank hvor du hurtigt og nemt kan låne penge til dét du lige har brug for eller drømmer om. Ferratum tilbyder billige of smarte lån til danskerne, hvor du kan vælge imellem enten et kredit- eller mikrolån. De stiller ingen spørgsmål og låner du inden for deres åbningstider får du pengene max. 60 min. efter du har godkendt med NemID. Med en Ferratum rabatkode kan du låne penge nemt og sikkert og endda til en billigere pris.

Butikken

Ferratum tilbyder kortfristede lån til danskerne med kviklån, mikrolån og Ferratum Kredit. Alle der har et dansk CPR nummer og minimum 23 år kan ansøge om et kviklån på deres hjemmeside. Godkender du et lån mellem kl 8-19 eller lørdag mellem kl 9-16 modtager du pengene blot efter 1 time. Låner du uden for disse tidsrum modtager du pengene senest kl 9 den efterfølgende hverdag.

Lånetyper

Hos Ferratum tilbyder de forskellige lånetyper som for eks. hurtig lån, mobillån, forbrugslån, kreditlån osv. alt efter hvor mange penge du skal låne. For eksempelvis kan du opret en billig ferratum kredit op til 15.000 kr. til en lav månedlig ydelse, eller et mikrolån med op til 6.000 kr. med en løbetid på 15, 30 eller 45 dage.

Retur og fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde din kreditaftale senest 14 dage efter du har indgået aftalen. Ønsker du at fortryde skal du henvende dig skriftligt eller via e-mail til Ferratum. Senest 30 dage efter du har sendt besked om fortrydelse skal du have tilbagebetalt det samlede lånebeløb plus renter fra den dag du modtog pengene.

Levering

Når du har ansøgt om et lån vil beløbet være fuldt disponibelt efter 2 bankdage. Ved tilbagebetaling modtager du automatisk et girokort på mail efter du har optaget et lån. Kan du umiddelbart ikke finde indbetalingskortet i din inbox så husk at check dit spamfilter. Du kan, som en del af din låneaftale også anmode om forlængelse af lånets løbetid via deres hjemmeside. Af den tid du forlænger påregnes nyt stiftelsesgebyr + renter.

Ferratum rabatkode

Her på siden kan du løbende få Ferratum rabatkoder med forskellige rabatter skræddersyet lige til dig. Har du brug for at låne penge nemt, sikkert og hurtigt så er Ferratum stedet hvor du skal henvende dig. De svarer med det samme og stiller ingen dumme spørgsmål. Kunne du tænke dig at få flere Ferratum tilbud, så husk at følg os på Facebook samt skrive dig op til vores nyhedsmail. På vores nyhedsmail kan du få Ferratum rabatkoder direkte i din indbakke.