Rating fallback
4.22 (84.38%)
281 votes
Butik RSS

First Hotels rabatkode 2018

First Hotels er en af nordens største kæder af hoteller, og med 55 hoteller i Danmark, Norge og Sverige, burde der være noget for enhver smag. Visionen er at give dig som besøgende en særlig oplevelse, ligesom at alle hotellerne er individuelle hvad angår indretning og udtryk.

http://www.firsthotels.dk/

Aktive First Hotels rabatkoder og tilbud

Ny First Hotels rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste First Hotels rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge First Hotels´s tilbudsside her:

Direkte link til First Hotels's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret

First Hotels rabatkoder 2018

Butikken

First Hotels blev grundlagt i 1993 og er i dag en succesfuld hotelkæde med hoteller i Danmark, Sverige og Norge. Kæden ejer 55 hoteller, der er beliggende på 43 forskellige centrale lokaliteter. First Hotels blev funderet på baggrund af en ide om at tilbyde hotelgæster kvalitet og enestående oplevelser.

Sortiment

First Hotels er udelukkende en hotelkæde, der specialiserer sig i at give kunderne de bedste ophold. Der er gratis wi-fi på alle hotellerne, så du hele tiden kan holde dig opdateret. I Sverige og Norge følger der desuden morgenmad med i dit hotelophold, hvor du i Danmark kan bestille det ved siden af.

Nogle af First Hotels hotellerne tilbyder også spa og wellness samt fitness i form af et træningscenter.

Derudover specialiserer hotelkæden sig også i forretningsrejser, hvor de tilbyder forretningsplaner tilpasset dine behov. Det betyder bl.a. at hotellerne har diverse mødelokaler og konferencerum til rådighed. Det er også muligt at lave et flexophold i forbindelse med en forretningsrejse, hvis opholdets længde er uvis.

Betalingsformer

Ved at booke dit ophold på nettet via First Hotels hjemmeside er du sikret den bedste pris. Når du bestiller dit ophold på den måde er der desuden altid prisgaranti, såfremt du har fundet opholdet billigere andetsteds.

Betalingen foregår som udgangspunkt inden indkvarteringen finder sted. Hotellet kan desuden opkræve et depositum ved ankomsten, der betales enten kontant eller med dankort.

Retur og fortrydelsesret

Når du modtager dit bookingnummer, en bekræftelseskode eller lignende er din booking bindende.

Bemærk hvis du booker en webdeal kan opholdet ikke refunderes. Og en First Flex deal kan afbestilles via First Hotels’ hjemmeside senest klokken fire om eftermiddagen på opholdets første dag. Afbestilles opholdet efter klokken fire bliver du kvitteret for det første døgn.

First Hotels rabatkoder

For at sikre dig et endnu billigere ophold med favorable rabatter er sitet her hele tiden på udkig efter rabatkoder til First Hotels. Så hold øje med sitet her eller tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev for at holde dig opdateret om diverse rabatter og tilbud.