Fiskegrej.dk: spar mere end 1000 kr.
4.71 (94.12%)
48 votes
Butik RSS

fiskegrej.dk rabatkode 2018

Fiskegrej er en fysisk såvel som en online butik, som har specialiseret sig i alt inden for fiskegrej og udstyr til lystfiskeren. Der er ikke det, man ikke kan få på webshoppen, og det er derfor det ideelle sted at shoppe igennem for dem, der er passioneret omkring at fiske. Er du nybegynder på området er det også et godt sted at starte med at købe fiskegrej, da der findes fiskegrej i alle prisklasser og niveauer.
Her på SE OG HØR SAVER er vi altid opdateret med de seneste Fiskegrej rabatkoder og Fiskegrej tilbud, så du ikke går glip af noget.

http://fiskegrej.dk/

Aktive fiskegrej.dk rabatkoder og tilbud

Fiskegrej.dk: spar mere end 1000 kr.

Spar mere end 1000 kr. på udvalgte tilbuds produkter... mere ››

Fiskegrej rabatkode 2018

Sortiment

Mangler du en masse fiskegrej, er du kommet til den rette webshop, da der ikke er dét, som ikke er at finde: beklædning, bøger, DVD’er, blade, endegrej, fiskesæt, fluebinding, fluegrej, hjul, karpe, liner, stænger, tilbehør, trolling. Som du kan se, er der en masse godt fiskeudstyr at vælge imellem, hvorfor lystfiskeren ikke går galt i byen med at klikke sig rundt på webshoppen. Du kan også være sikker på, at sortimentet er i orden, da der er fiskeudstyr fra producenter som: Haglöfs, Helly Hansen, Fjällräven, Maglite, Berkley, Fenwick, Karmasan og mange flere. Så har du et mærke inden for fiskeudstyr, du fortrækker frem for andre, så er det garanteret, at du kan finde det på webshoppen.

Levering

Levering sker altid i samarbejde med Post Danmark, så du får din vare hurtigst muligt. Du vil normalt modtage varen inden for 1-3 hverdage, hvor der skal tages forbehold for forsinkelser. Omkostningerne for fragt afhænger af størrelsen af bestillingen. Normalt koster fragt 59 kr. for hele pakken. Hvis pakken er længere end 130 cm, vil fragten stige yderligere 60 kr. grundet volumenporto. Køber du varer for over 500 kr., er varen fragtfri.

Returnering

Hos Fiskegrej har du naturligvis også muligheden for at returnere din vare 14 dage efter, du har modtaget pakken. Du skal huske at kontakte os i forhold til returneringen, så der ikke opstår misforståelser. Ved returneringen holdes du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og at den er i samme stand, som da du modtog den. Du får naturligvis beløbet tilbagebetalt hurtigst muligt.

Fiskegrej rabatkode

SE OG HØR SAVERs Fiskegrej rabatkoder indeholder fordelagtige tilbud såsom fri fragt, rabatter på visse kategorier og andre gode tilbud. Det er derfor værd at holde øje med disse Fiskegrej tilbud, da du kan spare mange penge på dit næste køb – eller endnu bedre; få flere penge at gøre med på webshoppen. Tilmeld dig SE OG HØR SAVERs nyhedsbrev, og få flere gange månedligt de nyeste fiskegrej tilbud, som giver dig fordele på webshoppen før alle andre.