SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Flixbus Rabatkoder & Tilbud 2021

Med vores Flixbus rabatkoder og tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Flixbus. En Flixbus rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Flixbus, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Flixbus rabatkode eller tilbud. Shop nu!

Deal

Vind gratis billetter til Flixbus!

Flixbus afholder ofte konkurrencer og lodtrækninger, eller sætter spontane gratis gaver på højkant. Du har altid en chance for at vinde gratis billetter og værdikuponer med FlixBus, uanset om du deltager i en "design-en-bus"-konkurrence eller måske en selfie-udfordring på en af vores[...]
FÅ RABAT

Om Flixbus

Flixbus

 

FlixBus er en udbyder af transportløsninger som tilbyder busservice mellem byer i Europa.

Med 200.000 daglige forbindelser i 26 lande og nationale netværk i bl.a. Tyskland, Frankrig, Italien, Kroatien og Holland, udbyder Flixbus Europas største fjernbusnetværk.  I 2016 udvidede Flixbus til også at omfatte Skandinavien, og fra 2017 kom Danmark med som marked, hvor de nu har fjernbusser til flere store byer.

Flixbus rabatkode - spørgsmål & svar

Flixbus er en populær online shop hvor du altid har 14 dages returret på dit køb. Der er ingen skjulte gebyrer og dine varer bliver leveret indenfor få dage. Vi vil dog anbefale at du altid læser handelsbetingelserne inden du gennemfører dit køb hos Flixbus.

Hvad er en Flixbus rabatkode? Og hvordan bruger jeg den?

En Flixbus rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen. En Flixbus rabatkode består af flere tal og cifre, som du kan kopiere fra vores side. Ofte skal koden aktiveres og det bliver den automatisk når du klikker på linket “Vis rabatkode”.

Hvor ofte får i en gyldig rabatkode til Flixbus?

Vi får løbende rabatkoder til Flixbus, dog er det butikken der bestemmer hvornår de ønsker at uddele eksklusive rabatkoder. Vores ambition er at forhandle min 1 gyldig Flixbus rabatkode om måneden.

Hvorfor virker min Flixbus rabatkode ikke?

Hvis din Flixbus rabatkode ikke virker skyldes det ofte at den kun gælder til et udvalg af brands eller at du skal købe for et minimum beløb. Læs derfor betingelserne grundigt på selve Flixbus rabatkoden. Derudover er kan det være at Flixbus rabatkoden er udløbet. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har problemer med din Flixbus rabatkode eller ønsker at dele en Flixbus rabatkode med os.

Kan man bruge flere rabatkoder til Flixbus?

Med mindre det fremgår af betingelserne kan du benytte din Flixbus kode så mange gange du vil. Vær dog opmærksom på at der i visse tilfælde er begrænsninger på hvilke produkter og brands der kan kombineres.

Hvordan får man rabatkode Flixbus?

Flixbus uddeler ofte rabatkoder til loyale eller nye kunder. Du kan i visse tilfælde få en rabatkode når du tilmelder dig nyhedsbrev eller Facebook. Vi får løbende tildelt rabatkoder fra Flixbus, tilgengæld ønsker Flixbus at vi skaber omtale og interesse for Flixbus produkter.

Hvor indtaster man Flixbus rabatkode?

En Flixbus rabatkode kan du benytte i forbindelse med betaling af dine varer i shoppen.

Hvad er forskellen på en Flixbus rabatkode, Flixbus kuponkode, Flixbus kampagne?

En Flixbus rabatkode og Flixbus kuponkode er forskellige betegnelser for det samme. En kampagne er typisk et udsalg, tilbud eller særligt event som Flixbus Black friday udsalg.

Hvad får i ud af at tilbyde en Flixbus rabatkode?

Vi får en lille % af din ordreværdi når du benytter Flixbus rabatkoden. Det vil sige at der ikke er nogen omkostninger for dig når du benytter vores side - kun besparelser :wink:

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.