SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Flixbus Rabatkoder & Tilbud

Med vores Flixbus rabatkoder og tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Flixbus. En Flixbus rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Flixbus, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Flixbus rabatkode eller tilbud. Shop nu!

Deal

Vind gratis billetter til Flixbus!

Flixbus afholder ofte konkurrencer og lodtrækninger, eller sætter spontane gratis gaver på højkant. Du har altid en chance for at vinde gratis billetter og værdikuponer med FlixBus, uanset om du deltager i en "design-en-bus"-konkurrence eller måske en selfie-udfordring på en af vores[...]
FÅ RABAT

Om Flixbus

Flixbus

 

FlixBus er en udbyder af transportløsninger som tilbyder busservice mellem byer i Europa.

Med 200.000 daglige forbindelser i 26 lande og nationale netværk i bl.a. Tyskland, Frankrig, Italien, Kroatien og Holland, udbyder Flixbus Europas største fjernbusnetværk.  I 2016 udvidede Flixbus til også at omfatte Skandinavien, og fra 2017 kom Danmark med som marked, hvor de nu har fjernbusser til flere store byer.

Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.