Billige fly + hotel billetter – FLYBILLET.DK
4.76 (95.24%)
70 votes
Butik RSS

FLYBILLET rabatkode 2018

Flybillet.dk giver dig mulighed for at finde lige den flybillet, du har brug for til den absolut billigste pris. Med en flybillet rabatkode her fra siden er det nu muligt at få endnu billigere flybiletter når du handler hos flybillet.dk. Hvis du er helt vild med billige flybiletter så tilmeld dig vores nyhedsbrev og Like os på Facebook så får du besked hvergang der er en ny flybillet rabatkode.

http://www.flybillet.dk

Aktive FLYBILLET rabatkoder og tilbud

Billige fly + hotel billetter – FLYBILLET.DK

Oplev verden! Lige nu er der billige billetter til både fly og hoteller på Flybillet.dk... mere ››

Kategori:

Tags

http://www.flybillet.dk

Flybillet rabatkoder 2018

Hvorfor bestille charter? Flybillets rejser med fly + hotel er normalt billigere og du vælger selv, hvor længe du vil være væk. Hvis du ovenikøbet kombinerer rejsen med Flybillet rabatkoder, kan du spare masser af penge. Flybillet har mange flere valgmuligheder end andre charteroperatører. Vil du rejse til steder, hvor du kan nyde svømning og solbadning, eller måske til en pulserende storby? Flybillet tilbyder rejser med fly + hotel til alle verdenshjørner. Sammenlign priserne og book allerede i dag!

Levering af billetter

Bestillinger fra d. 1. juni 2008 indebærer i de fleste tilfælde, at du rejser med en elektronisk billet (e-ticket). Dette indebærer, at du får en bekræftelse via den e-mail adresse, som du oplyste på bestillingstidspunktet. Det er derfor yderst vigtigt at det er den rigtige e-mailadresse du oplyser, når du bestiller din billet. Skulle du alligevel have tastet forkert e-mailadresse er der hjælp at hente på Flybillets hjemmeside. I det hele taget er der en brugervenlig kundeservice med spørgsmål og svar på Flybillets hjemmeside, som er værd at benytte, hvis man har spørgsmål til sin bestilling.

Betalingsformer

Du kan betale med:

Direkte bankbetaling (Danske Bank/Nordea).

Betal/kreditkort (Mastercard/Eurocard/Visa/Dankort/maestro).

Du kan ikke betale med American Express, Diners Club eller Elektronkort. Ved kortbetaling tilkommer en kortafgift. I visse tilfælde kan Flybillet beklageligt ikke acceptere udenlandske betalings eller kreditkort.

Ombooking eller afbestilling

I de tilfælde, hvor flyselskabet tillader ombooking, skal dette ske minimum 24 timer før afrejse. De kan kun tilbagebetale flybilletten, såfremt du har tegnet en afbestillingsforsikring hos dem og samtidig opfylder deres særlige betingelserne herfor. Tilbagebetalingstiden ligger mellem 4-12 uger. På deres hjemmeside er det muligt at finde en detaljeret beskrivelse af både ombooking og afbestilling.

Flybillet Rabatkoder

Der er mange penge at spare, hvis du benytter dig af en god Flybillet rabatkode. Du kan altid finde eksklusive Flybillet rabatkoder her på siden. Eventuelt kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på Facebook, så du ikke går glip af vores allernyeste Flybillet rabatkoder.