Rating fallback
4.22 (84.48%)
294 votes
Butik RSS

Foderboxen.dk rabatkode 2018

Foderboxen.dk er totalleverandør når det kommer til dig med hund, kat eller andet kæledyr.

http://www.foderboxen.dk

Aktive Foderboxen.dk rabatkoder og tilbud

Ny Foderboxen.dk rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste Foderboxen.dk rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge Foderboxen.dk´s tilbudsside her:

Direkte link til Foderboxen.dk's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.foderboxen.dk

Foderboxen.dk rabatkoder 2018

Butikken

Foderboxen er en dansk hjemmeside, der forhandler foder og tilbehør til dyr. Foderboxen har foruden deres hjemmeside en butik samt lager i Skovlunde, hvor al distribution via hjemmesiden foregår.

Foderboxen har desuden en hundesalon, hvor du kan få trimmet din hund samt hundetræning.

Sortiment

Foderboxen har et bredt sortiment at dyrefoder og tilbehør til dyr. De har bl.a. en akvarium og havedams sektor, hvor du fx kan købe akvarier, plejemidler, pumper, startsæt til akvarium, foder til fisk, grus og sand. Foderboxen har også et bredt udvalg til fugle, der bl.a. består af fuglebure, foder til fugle, legetøj, redematerialer, foderskåle og vandbade.

Derudover har Foderboxen som de fleste andre forhandlere de mest almindelige ting til hunde, katte og gnavere som formentlig er nogle af de mest almindelige husdyr. Foderboxen sælger alt fra bure til foder, snacks, tæpper, plejemidler, seler, kradsetræer og huler.

Foderboxen har desuden en sektion omhandlende krybdyr og reptiler.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos Foderboxen har du to ugers fuld retur og fortrydelsesret, hvor du kan få pengene retur så længe varen returneres i den oprindelige stand og uden brugstegn.

Levering

Pakkerne leveres med Post Danmark og fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse i overensstemmelse med Post Danmarks priser. Du kan tjekke Post Danmarks priser på deres hjemmeside, hvis du ønsker at regne dig frem til fragtprisen.

Når du handler for over 500 kroner leveres pakken gratis.

Betalingsformer

Du kan betale med dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og American Express, når du handler i Foderboxens webshop. Der kan forekomme et kortgebyr ved brug af nogle af førnævnte betalingskort. Disse gebyrer vil blive lagt oven i din ordre.

Forderboxen.dk rabatkoder

Hold øje med siden her eller tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev, hvis du holder dyr og ønsker at gøre et ekstra godt kup og spare en masse penge. Med en Foderboxen.dk rabatkode kan du spare gode procenter, gratis fragt eller lignende tilbud, når du handler via deres hjemmeside.