Forkids: spar op mod 60%
4.78 (95.65%)
33 votes
Butik RSS

forkids rabatkode 2018

Børnetøj til piger og drenge, med vægt på kvalitet og funktionalitet.

http://www.forkids.dk

Aktive forkids rabatkoder og tilbud

Forkids: spar op mod 60%

Spar op mod 60% på nedsatte tilbudsvarer hos Forkids i din jagt på nyt børnetøj... mere ››

forkids rabatkoder 2018

Butikken

Forkids er en dansk børnetøjs webshop, der bestræber sig på at sælge børnetøj til gode priser. Forkids’ mission er at skabe tøj der både følger moden, men samtidig henvender sig til børnene. Derudover arbejder Forkids hele tiden for at være den bedste indenfor børnetøjsbranchen i form af kvalitetsprodukter med funktionelle effekter til konkurrencedygtige priser.

Sortiment

Forkids forhandler både tøj til drenge og piger i alderen fra 0 til 10 år. Udover deres eget mærke, Forkids, forhandler sitet også mærkerne Mikk-line og Kys. Du kan købe alt fra almindeligt hverdagstøj, herunder t-shirt, bluser, bukser, kjoler, strømper og undertøj til overtøj (regntøj, gummistøvler, huer og jakker), nattøj og fodboldtøj. Der findes en masse fine basic styles, men der er også masser af flotte styles på fine print og mønstre i forskellige farver henvendt til børnene.

Retur og fortrydelsesret

Som kunde hos Forkids har du tre ugers returret gældende fra den dag du modtager pakken, hvilket altså vil sige at du kan få dine penge tilbage indenfor de første to uger såfremt varen sendes tilbage i samme tilstand som ved ankomsten. Der er også tre ugers ombytningsret såfremt du ønsker at bytte varen til en anden størrelse, farve eller lignende.

Levering

Når du handler hos Forkids koster leveringen 19 kroner, hvis pakken skal leveres i Danmark. Levering til Norge, Sverige og England koster 50 kroner. Pakken forventes modtaget omkring 4 arbejdsdage efter forsendelsen såfremt det er indenfor Danmarks grænser.

Betalingsformer

Det er muligt at betale med dankort på webshoppen eller via bankoverførsel.

For Kids rabatkoder

På Se & Hør Saver kan du altid finde de nyeste For Kids rabatkoder. Med en For Kids rabatkode får du en masse fordele, når du handler på deres webshop. Rabatkodernes art og størrelse varierer, men generelt kan der være mange penge at spare med en rabatkode i din besiddelse. Så hold øje med siden her eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for hele tiden at holde dig ajour med de gode tilbud og rabatter.