Butik RSS

fullrate rabatkode 2018

Hvis du leder efter et godt sted at få mobilt bred, bredbånd, TV eller et billigt telefonabonnement, så skal du kigge efter Fullrate. Med en Fullrate rabatkode kan du åbne op for en verden af muligheder. Så brug dit Fullrate tilbud og få en god handel. Det bedste ved at være kunde hos Fullrate er, at de yder en god service, hvor du som kunde er i centrum. 300.000 mennesker er allerede kunder – og de kan ikke tage fejl. Skynd dig at komme med ombord på Fullrateskibet.

http://www.fullrate.dk

Aktive fullrate rabatkoder og tilbud

Fullrate – Få FRI oprettelse

Få gratis oprettelse lige nu på TV eller mobilabonnement hos Fullrate.... mere ››

http://www.fullrate.dk

Fullrate rabatkoder 2018

Få en god handel med et Fullrate tilbud

Da Fullrate startede i 2005, var idégrundlaget simpelt; de ville gøre bredbånd nemt og billigt. Allerede i 2006 lancerede de bredbånd med telefoni til hele storkøbenhavn, og året efter var de landsdækkende. De sidste 10 år har Fullrate haft fart på, og har udviklet sig som leverandører af internet. Nu tilbyder de både mobilt bredbånd, TV og mobiltelefoni. Du kan få glæde af Fullrates mange produkter, hvis du bruger din Fullrate rabatkode.

Sortiment

Fullrate har specialiseret sig indenfor TV, telefonabonnementer, bredbånd og mobilt bredbånd. Derfor kan du roligt bruge din Fullrate rabatkode, og bliver kunde hos et selskab, der yder god service og leverer brugbare produkter. De anvender TDC’s netværk, som er et af Danmarks største – så du er garanteret en god dækning lige meget, hvor du er. Få et Fullrate tilbud, så du kan nyde din ToGo kaffe, mens du er på farten med dit bredbånd ToGo. Vælger du at bruge dit Fullrate tilbud på et telefonabonnement, kan du få 10 timers tale, 11 GB og fri SMS og MMS. Du kan også få bredbånd inklusiv fastnets telefoni eller et TV-abonnement med hele 28 forskellige kanaler, som du kan nyde med en skål popcorn på de regnfulde dage. De har nogle af Danmarks billigste priser, og du kan være på nettet alt det, du vil til en fastpris. Gør du brug af din Fullrate rabatkode, får du et selskab, der ikke sender dig uventede høje regninger.

Retur og fortrydelsesret

Når du er privat kunde hos Fullrate, kan du uden problemer fortryde en bestilling indenfor 2 uger.

Levering

Du får et installationsbrev af Fullrate. I brevet står der en tidsplan for levering af produktet. Det afhænger nemlig af hvilket produkt, du vælger. Men de forsøger at fastlægge et leveringstidspunkt, der passer til dit ønske.

Betalingsformer

Det er nemt at betale hos Fullrate. De sender dig bare en regning, hvor betalingsfristen fremgår. Og regningen skal bare betales via din bank. Hvis du ønsker, at betale på andre måder, kan det også lade sig gøre. Men de er berettiget til at opkræve et betalingsgebyr, der lægges oveni den månedlige regning.

Alle beløb til Fullrate skal betales i danske kroner.

Fullrate rabatkode

Når du bruger din Fullrate rabatkode får et selskab, der bestræber sig på at yde den bedste service til alle deres kunder. Med et Fullrate tilbud kan du finde TV, telefonabonnementer, bredbånd og bredbånd ToGo – og der er helt sikkert noget, der passer til dit behov. Hos Fullrate får du en god handel, når du bruger din Fullrate rabatkode.