G-Star: få op til 50% rabat
4.89 (97.87%)
46 votes
Butik RSS

G-star rabatkode 2018

Med et par G-star bukser på, føles dagen altid lidt bedre, lidt lækrere, lidt mere overkommelig. G-star er kendt for deres jeans og t-shirts, der ofte har et lidt militant look. Derudover sælger G-star både jakker, shorts og skjorter og har stor succes med G-Star RAW, som er deres specielle kollektion. SE OG HØR SAVER tilbyder dig helt unikke G star rabatkoder og G star tilbud, så du også kan shoppe de uhørt lækre mærker.

https://www.g-star.com

Aktive G-star rabatkoder og tilbud

G-Star: få op til 50% rabat

Spar op til 50% på dit tøj fra G-Star til både mænd og kvinder... mere ››

G-STAR RAW rabatkoder 2018

Butikken

G-star er et verdenskendt hollandsk mærke, der producerer tøj. Mærket er særligt kendt for sine denim produkter, men laver i dag også mange andre produkter i andet stof, for at indramme og komplementere denim produktet, og derved lade det blive set i et nyt lys. Mærket blev grundlagt i 1989 og har af flere omgange været de første på markedet til at introducere forskellig slags denim produkter, hvilket er et afkom af firmaets filosofi ”Just the Product”. Særligt ved G-stars nye produkter er desuden, at man imødekommer miljømæssige behov ved at benytte sig af organiske bomuld, der indeholder reducerede niveauer af pesticider og gødning.

Sortiment

Du finder et stort udvalg af de moderigtige produkter fra G-star til både mænd og kvinder, de ikoniske G-star bukser inkluderet. Udover G-star bukser, finder du også G-star shorts, kjoler, toppe, sko, undertøj, accessories, nederdele, solbriller og meget mere. Alle produkter fra G-star har det tilfælles, at de er i super god kvalitet, samt at tøjet er lavet af moderigtige og luksuriøse materialer.

Retur og fortrydelsesret

For at returnerer varer købt hos G-star har du fjorten dages returret efter du har modtaget din pakke. Ved returnering udfylder du blot returneringsarket vedlagt din pakke og kommer det ned til dine varer. Det foretrækkes, at du sender dine varer retur i samme emballage som du modtog dem i, men er dette ikke muligt, skal du blot sørge for at pakke dine varer ned på en lige så sikker måde, som de var i den oprindelige pakke.

Levering

Der er tre forskellige typer levering hos G-star, disse tre er Standard shipping, Saver shipping og Express shipping. Standard shipping koster 35 kroner, Saver shipping koster 115 kroner og Express shipping koster 150 kroner. Bemærk dog, at der er gratis fragt ved køb for over 400 kroner. Ud fra de tre typer levering er der forskellige leveringstider. Ved Standard shipping er leveringstiden 2-4 arbejdsdage, hvor den er 1-3 arbejdsdage ved Saver shipping og ved Express shipping er den 1 arbejdsdag.

Betalingsformer

Hos G-stars online shop kan du benytte dig af følgende betalingsformer:

Kreditkort (Mastercard, Visa, American Express), Paypal og derudover kan du desuden vælge Klarna faktura.

G-star rabatkode

SE OG HØR SAVER er hjemsted for diverse G-star tilbud og G star rabatkoder, som du kan bruge til at shoppe for. Du kan få flere typer rabatkoder, et eksempel på en G-star rabatkode kunne være 10% rabat på hele sortimentet, hvor et andet eksempel på en G-star rabatkode kunne være gratis fragt. Der findes også forskellige slags G-star tilbud, det kunne fx være 20% på særligt udvalgte varer eller ekstra procenter på i forvejen nedsatte varer. Følg med på SE OG HØR SAVER eller tilmeld dig nyhedsbrevet og få rabatkoder og tilbud sendt direkte til mailen.