Gaastra: spar op til 50%
4.65 (93.02%)
20 votes
Butik RSS

Gaastra rabatkode 2018

Gaastrproshop.com er en webshop med eksklusivt fritidstøj, specielt velegnet til når du skal ud til havet eller andre fri lufts aktiviteter. Gaastra har tøj til både mænd, kvinder og børn og blev stiftet allerede i 1897 og specielt kendt for at være et funktionsdygtig og moderigtig mærke. Deres tøj er inspireret af livet på havet hvilket også afspejles i deres design og farvesammensætning af tøjet. Brandet er internationalt kendt og leverer til hele verdenen. Kunne du tænke dig ekslusivt fritidstøj fra Gaastra og på samme tid spare penge, så kan du benytte dig af vores Gaastraproshop rabatkode for at få mere værdi for pengene. For flere Gaastraproshop tilbud så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev for endnu flere rabatter og tilbud.

http://www.gaastraproshop.com/com-en/

Aktive Gaastra rabatkoder og tilbud

Gaastra: spar op til 50%

Få op til 50% rabat lige nu på modetøjet fra Gaastra til både børn, mænd og kvinder... mere ››

Gaastra rabatkoder 2018

På Gaastrashop.com kan du finde eksklusivt fritidstøj til når du skal ud at sejle eller en tur ved havet. De har et bredt sortiment til både mænd, kvinder og børn og tilbyder desuden også sko og tilbehør. Gasstra stammer fra Holland og har en lang historie bag sig som startede allerede i 1897. Brandet er verdenskendt og har derfor bla. grenet ud til Gaastra Pro som er tøj til professionelt sejlads. Deres tøj har en unik kombination af funktionalitet og fashion hvilket gør at tøjet er ekstra behageligt at have på, og på samme tid også smart. Med en Gaastraproshop rabatkode kan du spare ydligerer ved dit næste køb hos dem. For flere Gaastraproshop tilbud så hold gerne øje med denne side.

Butikken

Gaastra er en internationalt fri lufts og sports brand med passion for sejlads og havet. Gaastra er kendt for at bruge hightech materialer i deres tøj for den bedste komfort og funktionalitet som holder i alle slags situationer. På siden har de har en sektion for casual wear samt en sektion for professionelle sportsudøver. De tilbyder desuden også sko og tilbehør. Filosofien bag mærket lyder på ”Don’t ask the sea any questions, just dress for the occasion,” hvilket tyder på at deres tøj er bæredygtigt og kan holde alle slags udfordringer.

Sortiment

På Gaastraproshop finder du udstyr til sejlads og friluftsliv på havet. Ydermere har de hverdagstøj for hele familien. Deres stil er dybt inspireret af den maritime livsstil hvilket afspejles i tøjets design og farver. Ydermere tilbyder de også sko og tilbehør. Med vores Gaastraproshop rabatkode er der besparelser at hente på deres lækre sortiment, samt få lidt mere for pengene. På denne side vil der løbende komme flere Gaastraproshop tilbud.

Retur og fortrydelsesret

Du kan returnere eller bytte alle dine varer inden for 14 dage. Når du har returneret en vare vil pengene blive refunderet med samme betalingsmiddel som ved køb. Efter firmaet har modtaget dine varer kan der gå op til 10 hverdage før du kan se pengene på din konto.

Levering

For levering til Danmark koster det €5. For køb over €100 er det gratis. Når du har afgivet en ordre kan det tage 3-5 hverdage før din pakke er fremme. Du vil få en bekræftelsesmail når din ordre er på vej, samt et trackingnummer som du kan bruge til at følge dine varer online. Pengene bliver først trukket på dit kort når dine varer er blevet sendt.

Betalingsformer

På Gaastra tager de imod Mastercard, Visa og American Express. Af andre midler kan benyttes PayPal eller Adyen.

Gaastra rabatkode

Her på Se og Hør Saver kan du løbende finde Gaastraproshop rabatkoder hvor du kan spare på dit næste køb i deres webshop. Med en Gaastraproshop rabatkode kan du spare på tøj samt fragt når du handler hos dem. Vores unikke Gaastraproshop tilbud er lavet specielt til dig og vil du ikke gå glip af flere Gaastraproshop tilbud så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og følge os på Facebook for endnu flere tilbud og rabatter.