Design dit eget mobilcover : 149 kr.
4.78 (95.52%)
32 votes
Butik RSS

Gearspot rabatkode 2018

Gearspot er stedet hvor du finder alle slags gadgets og legetøj. Gearspot har et kæmpe sortment af smarte mobiltelefoner og masser af legetøj for børn såvel som voksne. Med en Gearspot rabatkode kan du få endnu flere telefoner og gadgets for dine penge.

http://www.gearspot.dk

Aktive Gearspot rabatkoder og tilbud

Design dit eget mobilcover : 149 kr.

Hos Gearspot kan du nu designe dit helt eget unikke cover for bare 149 kr. Det er let at designe coveret og du modtager det allerede efter 1-2 dage!... mere ››

Outlet udsalg : Gearspot

Hos Gearspots outlet udsalg kan du spare masser af penge på alt indenfor elektronik... mere ››

http://www.gearspot.dk

Gearspot rabatkoder 2018

Hos Gearspot finder du en webshop, der tilbyder det største udvalg af mobiltelefoner samt legetøj, og det er nu nemmere og hurtigere at handle gear og gadgets end nogensinde før. Hos Gearspot har man nemlig samlet alle de førende mærker af mobiltelefoner, hvor man kan finde alle de nyeste modeller til en lav og konkurrencedygtig pris. Dermed slipper man for at besøge mange forskellige webshops eller fysiske butikker, når man har brug for en ny telefon eller tablet. Gearspot har til formål at tilbyde sine kunder de nyeste og bedste produkter indenfor tilbehør til smartphones og tablets. Vores indkøbere holder hele tiden øje med de seneste trends og nye tiltag på markedet, og dette resulterer i en webshop med et meget bredt sortiment. Gearspot er ejet af det danske firma PhoneGadget ApS, som har hovedkvarter og lager i Ringsted. Firmaet blev etableret i 2009, hvor man startede med at sælge covers til smartphones. Siden har man løbende udvidet sortimentet i forretningen, så webshoppen nu omfatter meget forskelligt tilbehør og reservedele. Gearspot har til mål, at altid være førende og opdateret på området, således kunderne kan få indtryk af, at Gearspot er troværdige og fleksible i sin kundehåndtering.

Sortiment hos Gearspot

På webshoppen kan man nemt og hurtigt vælge den model af smartphone, som man er på udkig efter. Man forhandler mærkerne HTC, Nokia, Samsung, Sony, Apple, LG, Blackberry, Huawei samt Google, og de står tilsammen for næsten 100 % af alle nye smartphones og tablets. Hos Gearspot har man altid et stort lager med alle de nyeste modeller, så ingen kunder går forgæves på webshoppen, når de skal købe en ny mobiltelefon. Desuden kan man finde andre interessante gear og gadgets indenfor områderne belysning, elektronik, gear and gadgets, legetøj og spil samt indenfor overvågning og sikkerhed. Dermed er Gearspot den danske webshop, som har det største udvalg af gear og gadgets, idet man ikke andre steder kan finde så stort og varieret udvalg af spændende elektroniske gadgets.

Returforsendelse og fortrydelse

Hos webshoppen Gearspot har man som forbruger hele 30 dages fuld returret, hvor man kan få alle sine penge igen endda på samme måde, som man anvendte til at betale varerne med. Dog må varerne ikke være pakket ud af deres originalemballage ved returneringen, såfremt man ønsker sine penge retur.

Hurtig og gratis forsendelse

Gearspot sørger for at alle kunders ordrer ekspederes straks, og da varerne normalt er lagervarer, så kan kunderne påregne at modtage dem efter kun 1-2 dage fra bestillingsdatoen. Varerne leveres med Post Danmark, og alle ordrer fremsendes uden tillæg af hverken fragt eller gebyrer, såfremt man blot bestiller for mere end 400 kr. pr. ordre. Hvis man bestiller varer for under 400 kr., så bliver man opkrævet et fragtgebyr på 25 kr.

Betalingsformer

Hos Gearspot kan kunderne betale med alle de kendte typer af kreditkort, som omfatter både Dankort, Visakort, Mastercard, JCB og Maestro, men derudover kan man også betale med faktura, bankoverførsel eller via PayPal.

Gearspot rabatkode

Her på vores hjemmeside hos SE OG HØR SAVER fremgår der altid de nyeste og mest aktuelle Gearspot rabatkoder. Med en Gearspot rabatkode opnår man masser af fordele, når man skal købe smartphones og andre elektroniske gadgets. Ved at indtaste rabatkoden opnår man en rabat på varerne, og størrelsen af denne rabat varierer afhængigt af perioden, idet der kører flere forskellige kampagner med forskellige rabatkoder. Derfor bør du følge med her på vores hjemmeside, så du i fremtiden ikke snyder dig selv for rabat på gear og gadgets. Desuden kan det være en god idé, at du tilmelder dig hos vores Facebook side eller på vores nyhedsbrev, da du herved er sikret underretninger med de nyeste Gearspot rabatkoder.