10% Go Dream Rabatkode
3.6 (72%)
18 votes
Butik RSS

GO DREAM rabatkode 2018

GO DREAM får dine drømme til at gå i opfyldelse. GO DREAM vil gerne have folk til at opleve livet. Find fantastiske tilbud på alt lige fra ølsmagning, tivoliture, luksus spaophold, hotelophold og kroophold. Med en GO DREAM rabatkode fra SE OG HØR SAVER kan du nu få en endnu bedre pris, gratis fragt og meget mere, når du handler hos GO DREAM. Gå aldrig mere glip af en GO DREAM rabatkode, tilmeld dig vores facebook side og nyhedsbrev så er du altid opdateret.

https://www.oplevelsesgaver.dk/

Aktive GO DREAM rabatkoder og tilbud

10% Go Dream Rabatkode

Giv den fedeste gave til én du holder af, med gaver fra oplevelsesgaver.dk, også med 10% rabat ! Drømmer du om at køre kampvogn, flyve i luftballon, gå på månen, kysse en tiger, -eller noget helt a... mere ››

30. juni 2022

Go Dream

Go Dream er historien om en drøm. Da ejeren af Go Dream fik beskeden om, at han grundet en øjenlidelse ville være blind, inden han fyldte 50, besluttede han sig for at udleve sin drøm om at blive selvstændig. Derfor startede han Go Dream. Med virksomheden kunne han udleve sin egen drøm og samtidig hjælpe andre til gode oplevelser – oplevelser der for ham var på lånt tid.

Go Dream tilbyder gavebokse til alle anledninger. Hvad enten du mangler en fødselsdagsgave, en værtindegave, en julegave eller en gave til en helt anden anledning, er der med sikkerhed noget hos Go Dream, du kan bruge.

Go Dream sortiment

Hos Go Dream finder du et kæmpe udvalg af oplevelsesgaver. Oplevelserne kommer i fine gavebokse og findes i et væld af varianter. Alt fra en tur i tivoli til biograf- og caféture, faldskærmsudspring, ballonflyvning og meget mere.

Sortimentet er delt op i følgende kategorier:
– Adrenalin
– Eventyr
– Velvære
– Mad & Gastronomi
– Rejse & Ophold
– Kultur & fritid

Inden for hver kategori findes mange muligheder inden for forskellige prisklasser. De billigste gavebokse fås helt ned til et par hundrede kroner, og derfra stiger priserne til flere tusinde kroner for de dyreste. Der er altså gaver til ethvert budget.

Bestilling og levering

Når du bestiller en gaveboks hos Go Dream, bliver den tilsendt i de fine gavebokse eller i en flot gavekuvert. Alternativt kan du vælge at få sendt gavebeviset pr. mail og selv stå for udprintning og indpakning. Bestiller du inden kl. 15.00 på hverdage, afsendes pakken samme dag og er fremme inden for 1 – 2 hverdage. Pakken kan enten sendes til dig eller til den heldige modtager. Levering koster 49 kr., men er gratis ved køb for over 499 kr.

Når du skal booke en oplevelse, logger du ind på hjemmesiden med gavekortets ID-nummer og indløsningskode. Derefter kan du foretage bookingen. Gavekortet skal medbringes i fysisk stand, når du herefter benytter oplevelsen.

Retur og fortrydelse

Som udgangspunkt er gaveboksene gældende i op til 2 år fra købsdatoen, og der er 14 dages fortrydelsesret ligeledes fra købsdatoen, såfremt booking endnu ikke er foretaget. Inden for de 2 år, kan oplevelsen gratis byttes til en anden oplevelse. Det betyder, at hvis du har fået en gave, der måske ikke lige er dig, eller hvis der opstår noget, du hellere vil opleve, kan du bytte kvit og frit.

Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du udfylde den online fortrydelsesformular. Derefter skal varen sendes retur for egen regning. Har du modtaget gavekortet som et e-gavekort via mail, bliver koden blot gjort ubrugelig. Når formularen er sendt afsted og varen returneret, modtager du pengene retur inden for 10 bankdage.

Go Dream tilbud

Vil du gerne have muligheden for billige oplevelser, så kan du benytte en Go Dream rabatkode. Ved at gøre brug af rabatkoden, får du gaveoplevelserne endnu billigere. Vil du spare penge på restaurantbesøg, biografture, massage, kitesurfing, flyvning, dykning og meget mere, så gør brug af ovenstående Go Dream rabatkoder. Næste gang du har brug for at købe en oplevelsesgave, kan du besøge SE OG HØR SAVER igen, da vi altid opdaterer med de nyeste Go Dream rabatkoder. Vil du ikke gå glip af gode Go Dream tilbud, kan du tilmelde dig SE OG HØR SAVERs nyhedsbrev.