SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

GOODIEBOX Rabatkoder & Tilbud 2021

Med vores GOODIEBOX rabatkode eller tilbud kan du nu få en endnu bedre pris, nem og hurtig fragt og meget mere, når du handler hos GOODIEBOX. Hos GODDIEBOX får du en lækker månedlig forkælelsesbox, som gør hverdagen lidt mere lækker. Gå aldrig glip af en GOODIEBOX rabatkode, tilmeld dig vores facebook side og nyhedsbrev så er du altid opdateret.

645 kr.

Rabat

Spar over 645 kr. ved betilling af GOODIEBOX

Ved køb af en GOODIEBOX sparer du lige nu over 645 kr., så tag et kig på GOODIEBOX og se hvad de gemmer af spændende ting i denne måneds box!
FÅ RABAT

Fri Fragt

119,-/md plus fr fragt

Goodiebox: 119,- / md. + Fri fragt

Få et Goodiebox abonnement fra 119,-/md. fragtfrit og modtag skønhedsprodukter hver måned!
FÅ RABAT

Om GOODIEBOX

GOODIEBOX

 

Goodiebox rabatkoder 2019

Butikken

Goodiebox er et dansk koncept, hvorved du kan modtage en såkaldt goodiebox en gang om måneden indeholdende fire fem kosmetik, hud- og hårplejeprodukter eller parfumer. Produkterne er særligt udvalgt blandt de mest trendy og populære produkter på markedet. Goodiebox giver dig altså mulighed for at få en smagsprøve på nogle af de bedste, nyeste og mest omtalte produkter. Konceptet gør det nemt og hurtigt for dig at holde dig opdateret inden for et kæmpe univers af kosmetik og plejeprodukter, da du blot får tilsendt boksen en gang om måneden, når du har tilmeldt dig.

Goodiebox har med deres lidt ukontroversielle strategi højt fokus på at yde den bedste kundeservice til deres goodiebox kunder. Goodiebox fører nemlig mottoet ’NO TO BITCHING’, der forsøger at gøre op med de traditionelle metoder og skabe kundeservice på deres egen måde. Derudover handler det om at se på det positive frem for det negative og nyde livets glæder i stedet for at ’bitche’ over dem.

Sortiment

Du skal oprette en skønhedsprofil, når du bestiller en Goodiebox og produkterne vil dermed efter bedste evne blive tilpasset dine behov, herunder hud- og hårtype, køn og alder. Produkterne du modtager kan være alt fra shampoo og balsam til mascara, øjenskygge, renseprodukter, læbestift, ansigtscreme, bodylotion og parfume.

Retur og fortrydelsesret

Du har to ugers fuld retur og fortrydelsesret fra den dag du modtager din Goodiebox. Du skal selv betale for returportoen og sørge for at produkterne sendes tilbage uåbnet og i samme tilstand som ved modtagelsen.

Levering

Leveringen tager omkring fem arbejdsdage og Goodieboxen afsendes som regel i midten af måneden. Selve leveringsprisen er inkluderet i den månedlige pris. Der er altså ingen ekstra omkostninger i forbindelse med leveringen af din Goodiebox.

Betalingsformer

Med et Goodiebox abonnement kan du betale med dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro. Goodieboxen koster 139 kroner pr. måned inklusiv fragt.

Goodiebox rabatkoder

Hvis du har en passion for kosmetik og hudplejeprodukter eller blot ønsker at forkæle din mor, veninde eller kæreste med en lække Goodiebox, så hold øje med siden her eller tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev for at holde dig ajourført med de seneste rabatkoder. Med en Goodiebox rabatkode kan du gøre det bedste kup og spare en masse penge på dit køb.
Få en Goodiebox fyldt med selvforkælelse.

Udløbne rabatkoder

2For1

Pris

2 for 1 hos Goodiebox

Lige nu hos Goodiebox kan du få hele 2 goodieboxes for én pris, hvis man melder sig til nu! En ekstra boks for en sød overraskelse til at forkæle en veninde, man holder af. Brug rabatkoden for at få din[...]
VIS RABATKODE

2FOR1

Eksklusiv rabatkode

Goodiebox – 2FOR1

Så er der gode news til alle jer beauty-elskere - bestil en Goodiebox og få en ekstra box med gratis! Med denne ekslusive rabatkode får du en ekstra box med gratis, når du bestiller din Goodiebox. Som nyt medlem får[...]
VIS RABATKODE
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.