Gucca: spar helt op til 88%
4.45 (89.04%)
65 votes
Butik RSS

Gucca rabatkode 2018

Gucca tilbyder et kæmpe sortiment af film, spil, elektronik og livsstilsprodukter samlet under et tag.

http://www.gucca.dk

Aktive Gucca rabatkoder og tilbud

Gucca: spar helt op til 88%

Få helt op til 88% rabat på udvalgte tilbudsprodukter fra Gucca... mere ››

Gucca rabatkoder 2018

Butikken

Gucca blev grundlagt i år 2003, hvor webshoppen startede med at sælge DVD’er. Siden da har virksomheden udviklet sig rigtig meget og har i dag et stort sortiment af forskellige varer.

For Gucca handler det om kunden, dig som forbruger. Deres mission er at gøre det let og hurtigt at handle online for konkurrencedygtige priser. For at optimere hjemmesidens tjenester og gøre det lettere for dig at finde det produkt du leder efter, har Gucca udviklet en søgemaskine, der hjælper dig med at finde det du søger.

Sortiment

Gucca har et stort udvalg med over 65.000 varer, herunder: computerspil, DVD’er, blu-rays, CD’er, legetøj, elektronikprodukter, spil og diverse livsstilsprodukter. Gucca sælger spil til diverse spilkonsoller fx Playstation, Xbox, computer og Gameboy. Derudover har Gucca et stort udvalg af legetøj til børn i alle aldre fra bl.a. Lego, Disney, Postmand Per og Turtles.

Indenfor elektronikkategorien fører Gucca både husholdningsapparater, produkter til personlig pleje og diverse tilbehør til kamera, tv og mobil.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos Gucca har du en måneds returret gældende fra den dag du modtager pakken, hvilket altså vil sige at du kan få dine penge tilbage indenfor den første måned, såfremt varen sendes tilbage i samme tilstand som ved ankomsten. Det er vigtigt at returnere varen med ubrudt emballage, hvis du ønsker at få dine penge retur.

Levering

Gucca benytter sig af Post Danmark, hvor din pakke leveres med omdeling for 39,95 kroner. Handler du derimod for over 599 kroner på Guccas hjemmeside er leveringen gratis. Såfremt varen er på lager vil du som udgangspunkt modtage den indenfor en til to arbejdsdage.

Betalingsformer

Det er muligt at betale med dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron samt bankoverførsel og Mobilepay. Betaler du med Mobilepay eller betalingskort hæves penge den dag pakken sendes.

Gucca rabatkoder

På Se & Hør Saver kan du altid finde de nyeste Gucca rabatkoder. Med en Gucca rabatkode får du en masse fordele, når du handler på deres webshop. Rabatkodernes art og størrelse varierer, men generelt kan der være mange penge at spare med en rabatkode i din besiddelse. Så hold øje med siden her eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for hele tiden at holde dig ajour med de gode tilbud og rabatter.