HairOutlet: op til 71% rabat
4.55 (90.91%)
35 votes
Butik RSS

Hair Outlet rabatkode 2018

Med en rabatkode til Hairoutlet.dk kan du spare masser af penge på professionel hårprodukter. HairOutlet har mere end 2000 hårprodukter så som shampoo og billig voks til discount priser.

http://www.hairoutlet.dk

Aktive Hair Outlet rabatkoder og tilbud

HairOutlet: op til 71% rabat

Spar op til 71% på udvalgte produkter hos Hair Outlet indenfor hårpleje og hårprodukter... mere ››

http://www.hairoutlet.dk

Hair Outlet rabatkoder 2018

Butikken

HairOutlet eksisterer udelukkende som en webshop, hvilket både gør det let for dig som kunde at handle, men samtidig sikrer dig de bedste priser. HairOutlet blev grundlagt i år 2009 og forhandler kvalitets hårprodukter til alle hårtyper til mænd og kvinder.

Webshoppen er et samarbejde med frisørsalonen, Salon Elly, der har mange års erfaring indenfor branchen.

Sortiment

HairOutlet har et stort sortiment af hårprodukter til mænd og kvinder samt parfume og butterfly/slips til mændende. HairOutlet bestræber sig på at holde priserne på et konkurrencedygtigt niveau, men fører alligevel nogle af de bedste og meste anerkendte mærker indenfor hårprodukter. HairOutlet sælger bl.a. mærkerne: Aussie, Loreal, Schwarzkopf, TIGI, Fudge og Paul Mitchell. Brænder du for makeup og hair styling kan vi i øvrigt anbefale du besøger Sine Ginsborg. Sine Ginsborg har DK´s førende makeup artist uddannelse i københavn.

Retur og fortrydelsesret

Der er to ugers retur og fortrydelsesret, når du handler hos HairOutlet såfremt emballagen på produktet er ubrudt. Kontakt HairOutlet via telefon, hvis du har modtaget et forkert eller beskadiget produkt.

Levering

Når du handler hos HairOutlet leveres din pakke enten med Post Danmark eller GLS alt efter dit ønske. Du kan vælge følgende muligheder:

  • Post Danmark med omdeling – 49 kroner
  • GLS butik (pakken afhentes i en butik, der samarbejder med GLS) – 29 kroner
  • GLS erhverv (pakken sendes til dit arbejde) – 29 kroner

Med GLS leveringerne er det muligt at tracke din pakke. Trackingnummeret sendes via en e-mail.

Når du handler for over 499 kroner på HairOutlet leveres din pakke omkostningsfrit.

Bemærk at det også er muligt at afhente din pakke i Ringkøbing Fjord efter aftale med HairOutlet.

Betalingsformer

Det er muligt at betale med almindelige dankort samt MasterCard, Visa/Dankort, Visa Electron, Maestro, Visa og bankoverførsel. Moms er allerede inkluderet i priserne, og der trækkes ikke gebyrer ved betalingen.

HairOutlet rabatkoder

Find gode rabatter og tilbud med Se & Hør Savers rabatkoder, der vil sikre dig de bedste priser på HairOutlets produkter. Hold øje med siden her eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og gør et godt kup, hvis dit hår trænger til at blive plejet, du vil give en gave, eller bare forkæle dig selv.