Butik RSS

happy-horse.dk rabatkode 2018

Happy-Horse er en online forhandler af rideudstyr og har derudover også en butik i Danmark. Happy-horse tilbyder alt hvad der er at drømme om inden for hesteudstyr, både for hest og rytter. Noget af det vigtigste hos Happy-horse er kunden og der arbejdes fuldt ud på at finde det bedste udstyr til den mest fornuftige pris uden at gå ned på kvalitet.

http://www.happy-horse.dk

Aktive happy-horse.dk rabatkoder og tilbud

Ny happy-horse.dk rabatkode eller tilbud på vej!

Vi arbejder på at finde den bedste happy-horse.dk rabatkode eller tilbud til dig. Imellemtiden er du velkommen til at besøge happy-horse.dk´s tilbudsside her:

Direkte link til happy-horse.dk's tilbudsside

Eller hold dig opdateret via vores Facebook side:

rabatkode-hold-dig-opdateret
http://www.happy-horse.dk

Happy-Horse.dk rabatkoder 2018

Beskrivelse af butikken

Happy-horse er en lækker butik med alt i ride udstyr. Butikken findes både som netbutik, men har også sted i Skærbæk nær Fredericia og har eksisteret i godt og vel 10 år. Happy-Horse fokuserer på god kundeservice og sammen med SE OG HØR SAVER tilbydes der også specielle Happy-Horse tilbud til eksempelvis fri fragt og Happy-Horse rabatkoder så hesteudstyret fås til billigere penge.

Happy-horse er en ride udstyrsbutik der tilbyder god kvalitet og glade kunder til fornuftige priser. Det vigtigste for indehaverne af Happy-Horse er at tilfredsstille kunderne og det gør de ved at have et stort udbud af leverandører til deres sortiment. Butikken er ejet af og drevet af ryttere der brænder for at hjælpe andre med at få fornuftigt ride udstyr til en god pris.

Sortiment

Det er ikke kun heste udstyr der udgør sortimentet hos happy-horse. Også udstyr til rytteren i form af ridehjelme, støvler – til stald såvel til at ride i, springveste, stævneudstyr, ridehandsker sporer, piske og ridetøj. Til hesten er der et lige så stort udbud af varetyper med dækkener, sadler, bid, gamacher og bandager – i et stort udvalg af farver – samt træktov og underlag. En speciel afdeling af netbutikken sælger western inspireret rideudstyr og en anden tilbyder specielt udstyr til Islændere. Derudover kan der også købes tilskudsfoder og bestilles broderier på dækkener og ridetøj. Lige så stort som sortimentet indenfor typer af rideudstyr er det af mærker. Happy-horse har et væld af forskellige professionelle mærker som Wahlhausen, RedHorse, Hoffmeier, Catago, John Whitaker, Waldhusen, Pfiff og mange flere.

Retur og fortrydelsesret

Fortrydelsesretten for køb på Happy-horse kan ske inden for de første 30 dage efter pakken er modtaget hos kunden. Retur fragt betales selv. Derudover er der reklamationsret på 1 år, såvel at der er en godtaget grund for reklamation.

Levering

Happy-horse arbejder på hurtig levering så kunderne hurtigt kan få glæde af de nye varer. Det gøres ved at tilbyde en levering inden for 1-3 hverdage. Er en vare udsolgt, vil pakken med alle varerne dog først blive tilsendt når alle varer er ankommet til happy-horse. Gør man brug af GLS er der fri fragt for køb på over 600 kroner. Ellers kan kunden også selv afhente sin pakke hos Happy-horse butikken i Skærbæk, Fredericia. Ved levering af varen vil fragten hos GLS koste 49 kroner uanset vægten af varerne.

Betalingsformer

Happy-horse sender ikke pr. efterkrav, men har ellers et stort valg af de mest almindelige betalingskort: Visa Electron, Visa Dankort og Dankort samt Maestrocard og MasterCard hvor der er et kortgebyr på 1,25%.

Happy-horse rabatkoder

Spar penge på lækkert udstyr til din hest med Happy-horse rabatkoder. Hvorfor ikke forkæle dig og din hest med en ny lækker saddel eller måske et flot dækken i dine yndslingsfarver? Rabatkoderne fra SE OG HØR SAVER udloves kun her og der findes nogle der giver besparelser på specifikke køb såvel som gratis fragt. Happy-horse tilbuddene opdateres løbende og derfor er det en god idé at følge nyhedsbrevet hos SE OG HØR SAVER for at opnå de bedste tilbud når det omhandler køb af rideudstyr hos Happy-horse.