Butik RSS

H&M rabatkode 2018

Hennes og mauritz er en populær svensk tøjkæde, som mange danskere har taget til sig med åbne arme. Kæden har specialiseret sig i et stort og bredt udvalg af tøj, og tilbyder både billigt og dyrere tøj i god kvalitet. Uanset om man er dame, herre eller barn, kan der findes moderigtigt tøj til enhver lejlighed. Hogm er desuden en online såvel som en fysisk butik, som tilbyder moderigtigt tøj til folk i alle aldre, hvorfor alle kan komme ud med et godt look efter køb af tøj i hogm. Her på SE OG HØR SAVER kan du finde de seneste H&M rabatkoder, der kan give dig en besparelse, når du handler hos det populære tøjfirma.

http://www.hm.com/dk

Aktive H&M rabatkoder og tilbud

H&M: få helt op til 70% rabat

Spar op til 70% på udvalgte udsalgsvarer fra H&M til børn, mænd og kvinder... mere ››

http://www.hm.com/dk

H&M Rabatkoder 2018

Sortiment

Sortimentet i Hennes og Mauritz omfatter alt fra tøj til fester, til den klassiske kvinde og tøj til den aktive mand. Bredden og variationen af sortimentet i H&M medvirker til, at kunderne altid kan finde noget, som passer perfekt ind i deres stil og garderobe. Uanset om man er barn, ung eller voksen, er der altid mulighed for at finde noget på deres hylder. Mangler man desuden accessories, tilbyder Hennes og Mauritz alt i sko, tasker, smykker og make-up.

Levering

Ved køb af varer hos hogm bliver det leveret inden for 2-3 hverdage. Alle ordrer bliver pålagt en fragt på 44,90 kr., uanset størrelsen og vægten på din ordre. Som en del af H&Ms service skal du stadig kun betale for én omgang fragt, hvis leveringen deles op. Ønskes levering lige til døren, bliver der pålagt 5 kr. ekstra i fragtomkostninger.

Returnering

Hos Hennes og Mauritz har du naturligvis 2 ugers returret på de varer, som er købt online. Du kan derfor sende ubrugte varer tilbage til hogm 2 uger efter, du har modtaget eller hentet din pakke. Ved returnering skal du benytte den vedlagte returlabel, som sidder på følgesedlen. En returnering koster kun 40,50 kroner, og bliver modregnet i det beløb, du ønsker retur. Pengene tilbagebetales til din konto i løbet af 14 dage.

Betaling

Ved køb af varer hos hogm, kan der betales på forskellige måder: månedsfaktura, postopkrævning, betalingskort eller konto. Ved kassen har man mulighed for at vælge den betalingsmåde, som tilfalder en bedst. For at kunne betale vha. postopkrævning, skal man minimum være 16 år gammel, og ved køb på betalingskort, månedsfaktura og konto skal man være minimum 18 år gammel.

H&M rabatkode

Til dig som elsker at shoppe løs hos hogm, findes der fordelagtige H&M tilbud og sågar også en H&M rabatkode. Det betyder, at du vil kunne shoppe løs til langt mindre penge med SE OG HØR SAVERS fantastiske tilbud. For at få endnu flere hogm tilbud, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev eller find os på Facebook.