10% Hotels.com Rabatkode
5 (100%)
20 votes
Butik RSS

Hotels.com rabatkode 2018

Hotels.com er i dag verdens førende hjemmeside når det kommer til at finde overnatninger til en rimelig pris. Med mere end 240.000 overnatningsmuligheder fordelt over hele verden er det helt sikkert at du på Hotels.com finder lige det hotel der passer til dine behov næste gang du skal på ferie. Med en eksklusiv hotels.com rabatkode kan du nu få endnu mere hotel og luksus for dine penge. Vi opdaterer løbende vores rabatkoder så husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev og facebook side så automatisk får besked om det når der er en ny hotels.com rabatkode.

http://da.hotels.com/hotel-tilbud/

Aktive Hotels.com rabatkoder og tilbud

10% Hotels.com Rabatkode

Book sommerferien nu og få 10 % rabat til Hotels.com med denne rabatkode! Hotels.com er førende udbyder af hotelværelser på verdensplan og tilbyder reservationstjenester gennem sit eget netværk af hj... mere ››

Kategori:

Tags

2. november 2018

hotels_com-screen

Hotels.com rabatkoder 2018

Hotels.com

En af verdens største udbydere af hotelværelser og hotellejligheder, Hotels.com, har i sit samarbejde med såvel små familieejede hoteller, kroer,  som til de helt store kæder, en bred vifte af indkvarteringsmuligheder over hele verden. Hotels.com kan tilbyde næsten en halv million forskellige muligheder, som samtidig virker som en stor videntank der kan være nyttig i perioder hvor hoteller ellers må melde alt optaget.

Sortiment

Når du som kunde besøger Hotels.com kan du vælge mellem indkvarteringstyper som motel, hotel, hotellejlighed, feriehus, bed&breakfast og kro og ligesom du kan vælge mellem hvor fint eller fornemt det skal være ud fra 1-5 stjerner skalaen. Inventaret på de enkelte indkvarteringstyper kan variere. Se nærmere på Hotels.com´s hjemmeside for yderligere information.

Betalingsformer

Alle reservationer skal som udgangspunkt betales inden indkvarteringen finder sted. Visse indkvarteringssteder tilbyder dog betaling on-site, men find flere oplysninger om dette når du har udvalgt dit et område eller et specifikt sted for netop din overnatning. Der kan betales med de mest anerkendte betalingskort som visa, mastercard o.s.v.

hotels_com-rabatkode

Hotels.com rabatkode

Da vi gerne vil være med til at gøre din rejseoplevelse endnu billigere, så der er lidt ekstra til alt det sjove når man er på ferie, så er vi konstant på udkig efter rabatkoder eller tilbud fra Hotels.com. Dette kan ofte medføre en besparelse på 10 – 50% i rabat. Hvis du tilmelder dig SEogHØR SAVER´s nyhedsbrev, vil du altid være ajourført med de seneste rabatter og tilbud.

Inspiration til ferien

Hvis du ikke rigtig kan finde ud af hvor du gerne vil hen på ferie så kommer her et par gode steder hvor man kan lade sig inspirerer.

På siden rejser-phuket.dk kan du læse alt om rejser til Phuket

På siden globetrotting.dk finder du guides og inspirerende artikler om hundredevis af gode rejsemål