SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

HotelSpecials Rabatkoder & Tilbud

Med vores HotelSpecials rabatkoder og tilbud kan du spare mange penge når du handler hos HotelSpecials. En HotelSpecials rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos HotelSpecials, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en HotelSpecials rabatkode eller tilbud. Shop nu!

Deal

Deal

Deals: Spar penge på hotelophold med HotelSpecials

Med ugentlige deals fra HotelSpecials kan du komme afsted på lækkert hotelophold til gode priser. Skynd dig at tjekke deres deals!
FÅ RABAT

Få gode tilbud på SpaWeekend hos HotelSpecials

Vil du forkæle nogen med et spaophold? Så har HotelSpecials lige nu SpaWeek med gode tilbud på spaophold! Men du skal skynde dig, for tilbuddene gælder kun frem til den 26. september.
FÅ RABAT

Om HotelSpecials

HotelSpecials

 

HotelSpecials har 15 års erfaring, og kan hurtigt og nemt hjælpe dig med at finde de bedste weekendpakker, slotte, herregårde eller spahoteller. HotelSpecials ønsker at guide og give gode råd og tips omkring, hvilke hoteller og pakker, som er bedst for netop dig. De har samlet et stort udvalg af hoteller og præsenterer det mest fordelagtige udbud i Sverige, Tyskland og Danmark.

Udløbne rabatkoder

Hotel Week

Tilbud

Hotel Week hos HotelSpecials – attraktive priser på hotelophold

Fra tirsdag d. 27. november til og med d. 3 december 2018 har HotelSpecials Hotel Week, hvor du i en uge kan få yderst attraktive priser på hotelophold. Der vil i ugen være faste priser for de udvalgte hoteller og[...]
FÅ RABAT

48%

Spar

Spar 48% på ophold ved Ystad Saltsjöbad hos HotelSpecials

Trænger du til lidt selvforkælelse? Så kan du til d. 7 oktober hos HotelSpecials booke overnatning hos det kendte Ystad Saltsjöbad med en rabat på 48% på ophold i perioden december 2018 til og med marts 2019.
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.