10% rabat : Hungry.dk
3.28 (65.67%)
44 votes
Butik RSS

Hungry.dk rabatkode 2018

Hungry.dk sikrer dig at du får lækker mad til fornuftige priser hvergang du ikke selv har overskud til at lave mad. Med en Hungry.dk rabatkode kan du nu få endnu bedre priser på alt det mad du bestiller hos Hungry.dk. Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev og vores Facebook side så bliver du automatisk holdt opdateret når der er nye Hungry rabatkoder.

https://www.hungry.dk/

Aktive Hungry.dk rabatkoder og tilbud

10% rabat : Hungry.dk

10% studierabat på take-out... mere ››

https://www.hungry.dk/

Hungry rabatkoder 2018

Hungry.dk blev grundlagt i 2013 i Danmark, og firmaet blev fra starten af betragtet som en seriøs konkurrent til giganten indenfor take-away branchen Just-eat. Hungry.dk er da også stiftet af tidligere medarbejdere fra Just-eat, og konceptet er en helt ny take-away-oplevelse, hvor man har samlet alt, hvad hjertet kan begære fra restauranter over hele landet – lige fra pizza, pasta og burgere til sushi og meget andet. På kun kort tid er Hungry.dk blevet kendt for deres store sortiment, fornuftige priser og gode kundeservice.

Sortiment

Hungry.dk byder på en enorm webshop til både mænd og kvinder. Man kan bestille alle kendte take-away retter bl.a. pizza, sushi, burgere, salat, kinesisk og thaimad. Du finder også vegetariske retter på menuerne blandt de flere hundrede restauranter fordelt rundt om i Danmark, som i dag er medlem af kæden Hungry.dk.

Bonus

Man får automatisk et stempel, hver gang man bestiller et måltid hos en bestemt restaurant, så når du har optjent i alt 10 stempler fra denne restaurant, så kan du få et gratis måltid fra restauranten.

Hurtig forsendelse

Hungry.dk leverer lynhurtigt din bestilling videre til den enkelte restaurant, som ofte kan bringe dig maden indenfor typisk 30-60 minutter. I de fleste tilfælde er transporten gratis, men enkelte restauranter tager et mindre gebyr på ofte 10-20 kr. pr. bestilling.

Betalingsformer

Hos Hungry.dk kan du betale med alle større typer kreditkort, Visa, Dankort, Paypal, Paii og endda med Bitcoins.

Hungry.dk rabatkode

På SE OG HØR SAVER kan du altid finde nye eksklusive Hungry.dk rabatkoder. Med en Hungry.dk rabatkode får du masser af fordele, når du bestiller mad hos Hungry.dk. Detaljerne for Hungry rabatkoderne varierer, men uanset hvad så er der altid store fordele ved at benytte rabatkoden. Det er altid en god idé at tilmelde dig vores Facebook side eller nyhedsbrev, så du aldrig går glip af en god Hungry.dk rabatkode.