Butik RSS

Hunkemöller rabatkode 2018

Hunkemöller er oprindeligt en hollandsk virksomhed, som nu har spredt sig til 16 andre lande. Hunkemöller tilbyder lingeri i god kvalitet, og blev ligeledes i 2014 valgt som den bedste lingeriforhandler i Holland. Man kan derfor roligt sige, at det er et stærkt brand fuld af nye ideer. Vi på SE OG HØR SAVER vil gerne supplere dig med en række Hunkemøller rabatkoder og Hunkemøller tilbud, så du kan få råd til masser af produkter fra dette fantastiske brand.

http://www.hunkemoller.dk

Aktive Hunkemöller rabatkoder og tilbud

Hunkemöller: 7 par trusser 260,-

Lige nu kan du få 7 par trusser for 260 kr. hos Hunkemöller med fri returnering oveni hatten... mere ››

Hunkemöller rabatkoder 2018

Sortiment

Hunkemöller tilbyder det bedste inden for lækkert lingeri. Sortimentet er bredt, stort og varierer meget således at der er noget for enhver smag. Hunkemöller lingeri spænder derfor over alt lige fra BH’er, trusser, bikini’er, nattøj, accessories, strømper og andre lingeri kollektioner. Uanset om du mangler lingeri til din sportslige aktivitet eller til mere erotiske situationer er det at finde hos Hunkemöller.

Levering

Ved køb af varer hos Hunkemöller får du naturligvis hurtig levering med Post Danmark. Den maksimale leveringstid er på 5 hverdage, hvorfor du er sikret at få din vare i tide. Fragtomkostningern er kun 39,90 kroner pr. ordre. Ved køb for mere end 600 kr., gives der gratis fragt. Sker der det uheldige, at du ikke modtager din vare, bedes du kontakte kundeservice, så der kan findes en løsning.

Returnering

Hos Hunkemöller kan du naturligvis returnere en vare, hvis ikke den lever op til det forventede. Det skal ske inden for 14 dage og er selvfølgelig gratis. Når du returnerer en vare, er det vigtigt at du placerer varen i en pakke sammen med returseddelen. Dernæst skal du klistre returmærket på emballagen over addressemærket. Du vil modtage en bekræftelsesmail, når pakken er modtaget hos Hunkemöller. Vær opmærksom på, at det kan det kan tage op til 10 dage, inden pakken er modtaget. Tilbagebetalingen til dit anvendte kort vil ske hurtigst muligt, og er typisk inden for 2 dage, efter du har modtaget bekræftelsesmailen.

Betaling

Du kan benytte forskellige betalingsmetoder hos Hunkemöller: kreditkort (Mastercard, Visa og Maestro), Dankort og Paypal. Mulighederne er derfor mange, og du behøver dermed ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan betale eller ej.

Hunkemöller rabatkode

En Hunkemöller rabatkode fra SE OG HØR SAVER er ret attraktiv, da den eksempelvis giver gode rabatter på din samlede ordre, giver gratis fragt eller måske fordelagtige tilbud på visse kollektioner. Det må du ikke gå glip af – så ønsker du jævnligt at få tilsendt Hunkemöller tilbud, skal du skynde dig at tilmelde dig SE OG HØR SAVERs nyhedsbrev. På denne måde er du sikret at få de bedste tilbud før alle andre.