SE OG HØR SAVER Eksklusive rabatkoder & deals

Hunkemøller Rabatkoder & Tilbud 2020

Hunkemöller er oprindeligt en hollandsk virksomhed, som nu har spredt sig til 16 andre lande. Hunkemöller tilbyder lingeri i god kvalitet, og blev ligeledes i 2014 valgt som den bedste lingeriforhandler i Holland. Man kan derfor roligt sige, at det er et stærkt brand fuld af nye ideer. Vi på SE OG HØR SAVER vil gerne supplere dig med en række Hunkemøller rabatkoder og Hunkemøller tilbud, så du kan få råd til masser af produkter fra dette fantastiske brand.

Om Hunkemøller

Hunkemøller

 

Sortiment

Hunkemöller tilbyder det bedste inden for lækkert lingeri. Sortimentet er bredt, stort og varierer meget således at der er noget for enhver smag. Hunkemöller lingeri spænder derfor over alt lige fra BH’er, trusser, bikini’er, nattøj, accessories, strømper og andre lingeri kollektioner. Uanset om du mangler lingeri til din sportslige aktivitet eller til mere erotiske situationer er det at finde hos Hunkemöller.

Levering

Ved køb af varer hos Hunkemöller får du naturligvis hurtig levering med Post Danmark. Den maksimale leveringstid er på 5 hverdage, hvorfor du er sikret at få din vare i tide. Fragtomkostningern er kun 39,90 kroner pr. ordre. Ved køb for mere end 600 kr., gives der gratis fragt. Sker der det uheldige, at du ikke modtager din vare, bedes du kontakte kundeservice, så der kan findes en løsning.

Returnering

Hos Hunkemöller kan du naturligvis returnere en vare, hvis ikke den lever op til det forventede. Det skal ske inden for 14 dage og er selvfølgelig gratis. Når du returnerer en vare, er det vigtigt at du placerer varen i en pakke sammen med returseddelen. Dernæst skal du klistre returmærket på emballagen over addressemærket. Du vil modtage en bekræftelsesmail, når pakken er modtaget hos Hunkemöller. Vær opmærksom på, at det kan det kan tage op til 10 dage, inden pakken er modtaget. Tilbagebetalingen til dit anvendte kort vil ske hurtigst muligt, og er typisk inden for 2 dage, efter du har modtaget bekræftelsesmailen.

Betaling

Du kan benytte forskellige betalingsmetoder hos Hunkemöller: kreditkort (Mastercard, Visa og Maestro), Dankort og Paypal. Mulighederne er derfor mange, og du behøver dermed ikke bekymre dig om, hvorvidt du kan betale eller ej.

Hunkemöller rabatkode

En Hunkemöller rabatkode fra SE OG HØR SAVER er ret attraktiv, da den eksempelvis giver gode rabatter på din samlede ordre, giver gratis fragt eller måske fordelagtige tilbud på visse kollektioner. Det må du ikke gå glip af – så ønsker du jævnligt at få tilsendt Hunkemöller tilbud, skal du skynde dig at tilmelde dig SE OG HØR SAVERs nyhedsbrev. På denne måde er du sikret at få de bedste tilbud før alle andre.

Udløbne rabatkoder

70%

Spar op til

op til 70% Hunkemöller Rabat

Hunkemöller har lige nu sit store  BIG SEXY SALE! hvor du kan få op til 70% Rabat! Hunkemöller er den største high-street lingerikæde i Benelux landende. Hunkemöller blev grundlagt i Holland og har i dag ca. 3000 ansatte. Der findes mere end[...]
FÅ RABAT

70%

Spar op til

Hunkemöller – Spar op til 70%

Du kan lige nu sparer helt op til 70 % på flot lingeri, behageligt home ware og topmodellen Doutzen Kroes' sport kollektion hos Hunkemöller. Hunkemöller er en af Europas største lingeri specialister. Kollektionerne er designet af eget designteam og produkterne[...]
FÅ RABAT

30%

Spar

Hunkemöller – Spar 30% Cyber Monday

Cyber Monday er kommet til Hunkemöller. Du kan derfor spare 30% på alt fra Hunkemöller!
FÅ RABAT

25%

Spar

Hunkemöller – Spar 25% Black Friday

Hunkemöller holder Black Friday og du kan derfor fra d.25 november til d.26 november spare 25% rabat på undertøj fra Hunkemöller.
FÅ RABAT

Køb 3 betal for 2

Godt tilbud

Hunkemöller – Få 3 for 2

Hos Hunkemöller kan du netop nu købe 3 bh'er, men kun betale for to, eller få 50% rabat på bh nummer 2. Skynd dig ind og brows rundt i alle de fine bh'er, så du kan opdatere undertøjsskuffen og få[...]
FÅ RABAT

20%

Rabat

Hunkemöller – Spar 20% på Fashion Week-kollektion

I anledning af Fashion Week har Hunkemöller designet en ny kollektion. Det fejres med 20% i rabat på udvalgte varer, så skynd dig ind og se det fantastiske udvalg!
FÅ RABAT

20%

Spar

Hunkemöller – Spar 20% på Fashion week kollektion

Hunkemöller har lavet en ny kollektion i anledningen af Fashion week. Du kan derfor lige nu spare op til 20% rabat på udvalgte varer. Find det fantastiske udvalg her!
FÅ RABAT
Close

Slutter

Gå tilbage

Virkede koden/tilbuddet?

Check iconTak!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nye rabatkoder og tilbud via mail

Ved tilmelding accepterer du vore Betingelser.