20% Rabat hos Hvisk
5 (100%)
15 votes
Butik RSS

Hvisk rabatkode 2018

Med vores Hvisk rabatkode eller tilbud kan du spare mange penge når du handler hos Hvisk. En Hvisk rabatkode benytter du i forbindelse med dit køb og kan typisk indtastes når du gennemfører bestillingen. Vi arbejder hårdt for at indhente de aller bedste rabatkoder og tilbud hos Hvisk, og får løbende friske koder fra vore samarbejdspartnere. Husk at tilmelde dig vores Facebook side og nyhedsbrev så du aldrig går glip af en Hvisk rabatkode eller tilbud.

https://www.hvisk.com/

Aktive Hvisk rabatkoder og tilbud

20% Rabat hos Hvisk

Du får nu 20% rabat på hele din første ordre hos Hvisk, når du tilmelder dig deres nyhedsbrev! - Dvs. store besparelser på utallige lækre smykker! Hos Hvisk finder du et stort udvalg af cool smykke... mere ››

Kategori:

Tags

30. september 2018

https://www.hvisk.com/

Hvisk

Elsker du fashion? At blive inspireret af andre seje kvinder, der virkelig formår at sætte tøjet sammen på den helt rigtige måde? Hvisk er ikke bare en traditionel webshop – det er så meget mere end det. Ud over at købe dit tøj hos Hvisk, får du også muligheden for at blive en del af et kæmpe fachion community. Mere end 10.000 modeelskere inspirerer dig med de nyeste trends. På stående fod er der delt over 50.000 forskellige stylinger. Følg dine favoritter og kopier deres unikke og lækre smag. Tøjet, smykkerne og accessoires finder du i shoppen.

Hvisk sortiment

Hos Hvisk finder du den nyeste mode til kvinder. Du finder de rigtige mærker og de gode priser. Og så kan du ovenikøbet se, hvordan andre kvinder har stylet netop de ting, du selv smider i kurven. Hvisk har et fint udvalg af tøj i kategorierne:

  • Kjoler
  • Jakker & Frakker
  • Jeans
  • Skjorter & Bluser
  • Nederdele
  • Sweaters
  • Overdel & T-shirts
  • Bukser & Shorts

Ovenstående finder du i skønne mærker som Minimum, Vila, Munthe, Norr, Just Female, Rut & Circle og mange flere. Derudover finder du accessoires som tasker, solbriller, tørklæder, samt alt i smykker. Kort sagt finder du alt det, du har brug for, til et gennemført outfit.

Hvis du selv er en haj til det der med mode, kan du oprette dig som fashionista og inspirere andre modeglade kvinder med din gode smag og dit talent for at sammensætte det helt rigtige tøj med de helt rigtige accessoires.

Bestilling og levering

Hos Hvisk er det nemt at handle. Du kan starte med at lade dig inspirere i fashion fællesskabet, hvor andre kvinder viser deres styling af det forskellige tøj og tilbehør. Når du handler, får du fri fragt og hurtig levering inden for 1 -3 dage. Du kan betale med de mest almindelige betalingskort.

Retur og fortrydelse

Det er ikke kun nemt at handle hos Hvisk, det er faktisk mindst lige så nemt at returnere. Hvis tøjet ikke sidder helt så godt, som du havde forestillet dig, da du sad og så på det foran computeren, har du hele 30 dages fri fortrydelse. Og hvis du beslutter dig for at sende retur, skal du ikke engang betale for returportoen. Der medfølger nemlig en returlabel på alle ordrer. På den måde bliver det ikke en ekstra udgift for dig at bestille en masse hjem for at prøve det i ro og mag foran dit eget spejl, fremfor at stå i kø ved prøverummene.

Hvisk tilbud
Hvisk er spækket med gode tilbud, og du har endda mulighed for at se andre kvinder i de lækre outfits, før du bestemmer dig. Hvis du alligevel skulle fortryde, kan du sende varerne retur helt uden at skulle tænke på betalingen. Det er faktisk nemmere end at gå i en almindelig, fysisk tøjbutik. Hvis du vil spare endnu mere, kan du benytte dig af en af ovenstående Hvisk rabatkoder. Når du trykker på linket, handler du, hvorefter du indtaster din Hvisk rabatkode ved kassen. Nemmere bliver det ikke. Her på SE OG HØR SAVER kan du altid finde alle de nyeste rabatkoder. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet, så du altid er opdateret med de bedste tilbud.