iBob.dk: spar op til 71%
4.91 (98.18%)
54 votes
Butik RSS

iBob rabatkode 2018

iBob sælger alt fra blækpatroner, toner, kontorartikler, boligtilbehør, elektronik og film til fornuftige priser. iBob startede egentlig som en lille virksomhed, hvis idé var, at importere computere fra Taiwan og sælge dem på det danske marked. Men ofte kommer en idé ikke alene, og produktsortimentet er stille og roligt blevet større og vokser dag for dag.

http://www.ibob.dk

Aktive iBob rabatkoder og tilbud

iBob.dk: spar op til 71%

Få helt op til 71% rabat på udvalgte tilbudsvarer indenfor kontorartikler, isenkram mm. fra iBob.dk... mere ››

http://www.ibob.dk

iBob rabatkoder 2018

IBob.dk er det perfekte sted for dig, som leder efter et webshop, hvor man kan købe alt fra printerpatroner, printer, hvidevarer, kontorartikler og endda film. IBob.dk startede i sin tid under navnet MCS-DATA, som en virksomhed der solgte computer, nu 15 år senere er de blevet specialister inden for printerudstyr. Deres sortiment indeholder nu mere end 30.000 varenumre, heriblandt deres egne mærker. Det er et dyd for IBob.dk, at kunne levere printerpatroner af højeste kvalitet og de står parat til at yde deres bedste for at gøre dig tilfreds. 

Sortiment 

IBob.dk byder på printerpatroner fra alle de kendte producenter, derudover har de egenproduktion af printerpatroner, som bliver solgt under deres eget mærke. Ud over at tilbyde printerpatroner at højeste kvalitet, kan man finde et bred sortiment af hvidevarer, alt til køkken, haven, badeværelset og soveværelset. Kort sagt …. de har noget for enhver smag. Desuden kan du finde et stort udvalg af kontorartikler til en fornuftig pris.  

 

Retur og fortrydelsesret

Du har altid fuld returret i 30 dage fra du modtager varen. Ønsker du at benytte din returret og returnere en vare skal du sende varen retur til IBob, og vedlægge en kopi af fakturaen eller en henvisning til fakturanummeret, sammen med et kort brev, hvori du skriver at du gerne vil returnere en vare og bestille en anden eller have dine penge retur. IBob skal bruge følgende information fra dig for at kunde behandle din varereturnering: navn, adresse, telefonnummer og et registrerings- samt kontonummer, hvortil pengene skal overføres. Der kan gå op til 14 arbejdsdage før du har dine penge retur på kontoen.

Forsendelse ved returnering af varer under returretten betaler du selv, og vi anbefaler dig at sende varer retur som anbefalet brev eller som pakkepost, da PostDanmark ikke garanterer for øvrige forsendelser.

Returvarer sendes til: iBob, Falkevej 3A, 6705 Esbjerg Ø, mrk. Returvare

 

Levering 

Hvis du foretager en bestilling inden klokken 21:00, så vil varerne blive sendt afsted samme dag og bliver leveret førstkommende hverdag hos dig. Varerne bliver sendt med GLS, der pt leverer 99,4% af de afsendte varer sikkert dagen efter. Når pakken sendes fra vores lager modtager du en e-mail fra os, hvor du bliver gjort opmærksom på at pakken er sendt og at du kan følge den i GLS pakkesystem. Du kan følge pakken ved at klikke på linket i mailen.

 

Betalingsformer

Hos IBob.dk kan du vælge at betale med Mastercard, VISA og Danmark. På nuværende tidspunkt er det kun virksomheder som kan betale gennem faktura.

Butiksnavn rabatkode

På SE OG HØR SAVER er det altid muligt at finde de nyeste IBob rabatkoder. Med en IBob rabatkode får du en masse goder og fordele, når du shopper på deres webshop. Blandt andet store besparelser på prisen eller gratis leveringen. Derfor er det en god ide at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af en eksklusiv IBob.dk rabatkode.